Neler Yeni

Bisikletle çok kötü kaza yaptım evdekilere çaktırmıyorum

Forever

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Abuziddin bizimahvettin
Anlatsam da bişey yapmayacaklar işte sadece yine üstüme gelecekler zaten çok stresliydim bugün 18 yaş altıyim kendi başıma hastaneye gitsem bir bakmazlar mı belki ciddi bir durum yoktur
Hocam en kötü sağlık ocağına git. Kötü bir şey olmasın.

Seaderden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Sead
Belli olmaz. Ailenizden sağlık sigortanız bulunuyor mu?
Bizim burda sağlık ocağına gitmek için biraz yürümem lazım 1-2 gün dinleneyim sonra gideyim şuan cidden bu şekilde yürümeye çalışırsam çok belli oluyor sakat gibi yürüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bizim burda sağlık ocağına gitmek için biraz yürümem lazım 1-2 gün dinleneyim sonra gideyim şuan cidden bu şekilde yürümeye çalışırsam çok belli oluyor sakat gibi yürüyorum
Sadece kimlikle girebiliyorum sanırım yürüyebiliyor gibi olursam gidecegim yarın değil diğer gün giderim şuan çok kötüyüm

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze
Hocam o zaman ailenizle konuşun, durumunuz kötüyse arayın 112'yi gelsin alsınlar. Ne gereksiz sebeplerle ambulanslar çağrılıyor size her türlü gelirler.

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam sakat gibi diyorsunuz Allah aşkına ailenize diyin kalıcı hasar olabilir sağlıktan hiçbirşey önemli değil annene babana söyleyince aman nolursa olsun diyecek hali yok dese bile yine ağrı geçmezki en köyü yarın hastahane falan gidersiniz

Seaderden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Sead
Hocam o zaman ailenizle konuşun, durumunuz kötüyse arayın 112'yi gelsin alsınlar. Ne gereksiz sebeplerle ambulanslar çağrılıyor size her türlü gelirler.
Aslında biraz virüs yüzünden çekiniyorum hastaneye gitmeye annem de babam da çok sigara içiyor benden bulaşırsa çok kötü olur

Hocam sakat gibi diyorsunuz Allah aşkına ailenize diyin kalıcı hasar olabilir sağlıktan hiçbirşey önemli değil annene babana söyleyince aman nolursa olsun diyecek hali yok dese bile yine ağrı geçmezki en köyü yarın hastahane falan gidersiniz
Annemlere söylüyorum o zaman

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Aslında biraz virüs yüzünden çekiniyorum hastaneye gitmeye annem de babam da çok sigara içiyor benden bulaşırsa çok kötü olur

En iyi karar

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze
Bir şey olmaz. Maskenizi takın, elinizi yüz çevrenize değdirmemeye dikkat edin.

Seaderden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Sead
Bir şey olmaz. Maskenizi takın, elinizi yüz çevrenize değdirmemeye dikkat edin.
Söyledim ama araba vurdu demedim düştüm belimi kaldırıma vurdum dedim çok acıyor dedim hastaneye gideceğiz ama bugün biraz dayan yarın gidelim saat çok geç oldu dediler yarın sabah gidiyoruz ne olduğunu yazarım hastaneye gidince yarın

Forever

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Abuziddin bizimahvettin

Hocam ben hasteneye üst üste 7 gün gittim. Hepsinde 2 saat den daha uzun kaldım. Hiçbir şey olmaz. En kötü çift maske tak.

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze
Söyledim ama araba vurdu demedim düştüm belimi kaldırıma vurdum dedim çok acıyor dedim hastaneye gideceğiz ama bugün biraz dayan yarın gidelim saat çok geç oldu dediler yarın sabah gidiyoruz ne olduğunu yazarım hastaneye gidince yarın
Geçmiş olsun.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Hiçbir şey sağlığından önemli değildir. Git konuş ailenle sağlıkla oyun olmaz. Ailene söyle onlar bir çaresine bakar.

Bu arada hastaneye tek başına gidebilirsin maskeni tak kimliğini al olayı anlat yardımcı olurlar acilde.

ferx1111

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Ferit Çınar
okuduğum en saçma şey evde kendi kendine fizik tedavi uygulama yeteneğin varsa ve 8 yıl tıp okuduysan anlatmana gerek yok bence

Top Bottom