usper
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
knk alınma ama sen cidden sorunlusun araba beline vurmuş ayağının 1 2 yeri yarılmış ve sen hiçbirşey olmamış gibi yatıyormusun git söyle hastaneye gidin.Beyler ekran kartımı satmıştım yeni ekran kartım görüntü vermedi çok stres oldum evdekiler çok üstüme geldi bisikleti aldım çıktım evden sola dönerken arabanın birinin kapı tarafına çok kötü yapıştım arabanın kapı kısmı içine göçtü hem de bayağı bir içine göçtü ama ben hatalı değildim yine de dalgın olduğum için arkama bakmadan döndüm adam ve karısı indi arabadan zaten ben hatalı değildim özür diledi biseyin var mı dedi ben de o sıra ne olduğunu anlayamadım her şey 3 saniyede oluyor ne olduğunu anlamadan yerde buldum kendimi işte kalabalık toplandı beni ayağı kaldırdılar bisikletin freni kırılmıştı sadece zaten araba direk hızlı bir şekilde benim belime vurmuştu eve kadar zar zor yürüdüm ayakta duramıyorum belim çok kötü ağrıyor ne yapmam lazım evdekilere çaktırmıyorum bacağımı kapattım 1-2 yeri yarılmış bacağımın ama tüm sorun belimde neredeyse sandalyeye oturamıyorum şuan telefonu aldım elime her şey normalmiş gibi yatıyorum mecburen ayakta duramadığım ve oturamadığım için sizce ne yapayım böyle yavaş yavaş geçer mi? Ailem zaten ekran kartı konusunda çok üstüme gelmişti çok stresliydim bugün şimdi bide bunu söylediğimde beni azarlamaya çalışırsa çökerim yani psikolojik olarak bu kendi kendine geçer değil mi evde dursam hep anneme başım ağrıyor dedim ağrı kesici verdi ama işe yaramadı belimin sol tarafı sanki yok gibi sadece sağ taraf vücudumu kaldırmaya çalışıyor gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eve geldiğimde ağrı kesici alıp yattım şimdi uyandım ama hâlâ ayni çok fena ağrıyor