Arama sonuçları: *

1. Ramazan İşbilen

Odamda neden bukadar böcek var

odanın heryeri gözüküyor 6 metrekare zaten bi masa var bitanede 1.75lik yatak var dolapta vardı ama güveler yüzünden dolap kullanmıyorum artık
  2. Ramazan İşbilen

Odamda neden bukadar böcek var

Ankara pursaklarda oturuyorum odam tertemiz olmasına rağmen ve pencereler kapalı olmasına rağmen son 3 gecede şu böcekler odama girdi 1 büyük ve 2 küçük güve kelebeği midir nedir o işte 1 tane ince bacaklı devasa örümcek 2 tane yeşil kelebek 1 tane uçan değişik fış fış diyr ses çıkaran hamam...
  3. Ramazan İşbilen

Kafam fena karıştı

Geçen günlerde Lacasa de papeli bitirdim ve millet elite elite diyor diye izleyeyim dedim bütün lacasa kadrosunun elitede ne işi var biri açıklayabilirmi ?
  4. Ramazan İşbilen

M.2 ssd'ler birleşebiliyormu

eyvallah
  5. Ramazan İşbilen

M.2 ssd'ler birleşebiliyormu

Beyler kısa keseceğim Mesrla Pcde 16gb ram var ve biz bi 16 daha takarsak 32gb oluyor. Peki bu durum m.2 ssdler içşn geçerlimi Yani iki tane 500gb m.2 ssd taksam pcye 1tb olarakmı gözükür ayrı ayrı 500gb olarakmı ?
  6. Ramazan İşbilen

Komşu Çocuğu

Sağolun eve yaramaz komşu çocuğu gelirse bütün taktikleri deneyeceğim 😂 1587523202 dalgınlık işte reis 8000bin derken 8bin anlamında yani.agavanvasb
  7. Ramazan İşbilen

Komşu Çocuğu

Beyler bilgisayarım veletlerin tabiri ile ıŞıKlı MıŞıqLı MorUq olduğu için komşu çocuklarından nasıl korunabilririm taktik verin ama saçma sapan şeyler yazmayın bilgisayara 8000bin tl para verdim ve bozulsun bişe olsun istemiyorum gerçekten ciddi olarak soruyorum komşu çocuklarından nasıl...
Top Bottom