Neler Yeni

Odamda neden bukadar böcek var

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Chloe Grace Moretz
Reis odanda yaşam kursam farketmezsin beni o nasıl oda

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,242
İsim
Diyarhan
Bende de hızlı olan kahverengi hamam böceği oluyor yakaladığım yerde aspirin sıkıyorum.

kayınchu

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Ankara pursaklarda oturuyorum odam tertemiz olmasına rağmen ve pencereler kapalı olmasına rağmen son 3 gecede şu böcekler odama girdi
1 büyük ve 2 küçük güve kelebeği midir nedir o işte
1 tane ince bacaklı devasa örümcek
2 tane yeşil kelebek
1 tane uçan değişik fış fış diyr ses çıkaran
hamam böceği gibi bir böcek
ve akşam saatlerinde geliyolar 3 4 arası pencerede kapalı nerde duruyo bunlar anlamadım heryere baktım yuva yok bişe yok sadece perdenin üst kısımlarında bir açıklık var
bir zamanlar bende muzdariptim aynı sorundna birsürü şey denedim tek işe yarayan borik asit ve haşlanmış patates ölçülerini şu an tam hatırlamıyorum ama haşlanmış patatesin üzerine borik asit döküp bunu bi parça karton veya kavanoz kapaklarının üzerine koyup evin belli başlı yerlerine koyarak kurtulabilirsin yatağın altına dolapların arkasına ağır eşyaların mutfak tezgahının altına veya en çok karşılaştığı yerlere falan 2-3 günde bir değiştirmen gerekiyor ama başta baya geliyorlar yemeye zaten civarlarında görüyorsun ölülerini ama bir süre sonra birdaha yapmana gerek kalmıyor bir de nane yağı var ben de çok etkili olmadı ama işe yaradı diyenler de var odanı temizlerken suyun içine 10-15 damla kokusu rahatsız ederse daha az dökersen işine yarar nane yağıda uzak tutuyormuş böcekleri denemeni öneririm bende işine yaramıştı
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir zamanlar bende muzdariptim aynı sorundna birsürü şey denedim tek işe yarayan borik asit ve haşlanmış patates ölçülerini şu an tam hatırlamıyorum ama haşlanmış patatesin üzerine borik asit döküp bunu bi parça karton veya kavanoz kapaklarının üzerine koyup evin belli başlı yerlerine koyarak kurtulabilirsin yatağın altına dolapların arkasına ağır eşyaların mutfak tezgahının altına veya en çok karşılaştığı yerlere falan 2-3 günde bir değiştirmen gerekiyor ama başta baya geliyorlar yemeye zaten civarlarında görüyorsun ölülerini ama bir süre sonra birdaha yapmana gerek kalmıyor bir de nane yağı var ben de çok etkili olmadı ama işe yaradı diyenler de var odanı temizlerken suyun içine 10-15 damla kokusu rahatsız ederse daha az dökersen işine yarar nane yağıda uzak tutuyormuş böcekleri denemeni öneririm bende işine yaramıştı
bir de ev eskiyse bazı prizler artık duvardan sökülmüş oluyor yani tam monte değil demek istiyorum öyle prizlerin varsa onları da değiştirmeni veya sağlamlaştırmanı öneririm duvarların içlerinde de çok var çünkü hem ilerde elektrik de başına bela açmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,469
Üyeler
162,005
Son üye
BarON__
Top Bottom