Neler Yeni

Komşu Çocuğu

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
küçükken bana biri böyle yaptığında çok üzülüyordum çünkü emanet bilgisayara daha titiz davraniyordum klavyeye basarken bile cekiniyordum. eğer çocuk uslu biriyse biraz oynamasına izin verebilirsin bence içinde kalmasın. bozacak bir çocuksa odaya hiç sokma hem içinde kalmaz hem sen kârlı çıkarsın

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
yanlarında öksür hapşır onlar kaçarlar

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Aga bizim arkadaşa çok geliyordu oda bilgisayarı açıyordu 5 dk sonra arkadan PSUnun power tuşunu ayağıyla kapatıp bak bozuldu yapıyodu çocuklar ben bozdum olmasın diye bir daha oynamıyorlardı

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan
Beyler bilgisayarım veletlerin tabiri ile ıŞıKlı MıŞıqLı MorUq olduğu için komşu çocuklarından nasıl korunabilririm taktik verin ama saçma sapan şeyler yazmayın bilgisayara 8000bin tl para verdim ve bozulsun bişe olsun istemiyorum gerçekten ciddi olarak soruyorum komşu çocuklarından nasıl arınabilirim ?
kısaca taktik verin
Kasanın yanına pitbul bağla 😇

Sezgin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Sezgin Çoban
Beyler bilgisayarım veletlerin tabiri ile ıŞıKlı MıŞıqLı MorUq olduğu için komşu çocuklarından nasıl korunabilririm taktik verin ama saçma sapan şeyler yazmayın bilgisayara 8000bin tl para verdim ve bozulsun bişe olsun istemiyorum gerçekten ciddi olarak soruyorum komşu çocuklarından nasıl arınabilirim ?
kısaca taktik verin
Kanka en güzel çözüm annene babana yorgunum diyip kendi odanın kapısını kilitlemek ve sessizce odan da takılmak ya da sen bunları boş ver al eline sopayı hepsini döv daha da rahatlarsın ;)

Top Bottom