Arama sonuçları: *

1. Remi

60 hz iPhone alınmaz

Herkes her şeyi ihtiyacına göre alıyor, IOS Daha stabil, daha güvenli, değerini daha çok koruyor ayrıca bir statü göstergesidir. (Android kullanıyorum)
  2. Remi

18 yaşında öğrenci birisi hayatını nasıl devam ettirmeli?

Öncelikle yatırımdan beklentin nedir? Eğer uzun vade yatırımcısı olacaksan part time işe girmeden yatırım yapmanı önermem, eğer traderlik düşünüyorsan bunun eğitimini alman gerekli. Neden önermiyorum çünkü zaten üniversitede çok giderin var aile evinde kalmama rağmen temiz 3k giderim oluyor...
  3. Remi

İNSANIN ZORUNA GİDİYOR

Uyulmayan kural vesaire görüyorsanız raporlayabilirsiniz. Technopat olayı apayrı D.A forum kuralları Technopat kadar sıkı değil
  4. Remi

İNSANIN ZORUNA GİDİYOR

Forum Kurallarında yasak olduğu bariz bir şekilde yazıyor hatalı bir uyarı değil geçmiş olsun tekrardan
  5. Remi

Oyunlara para yatırma hastalığım var ve yardıma ihtiyacım var

haddinizi aşmadan yorum yaparsanız sevinirim
  6. Remi

Paranın kıymetini halihazırda biliyorum kredi kartıyla harcama yaptığımdan para su gibi akıp gitse dahi fark edemiyorum sorunum buydu zaten oyundaki para birimi gerçek para dışında bir şey olunca fiyat algımı yitirdim kısacası normal şartlarda tutumlu bir insanım 1732048332 satmadan bırakmaya...
  7. Remi

yanımda hiç nakit taşımıyorum hem ağırlıktan hem de üşengeçlikten dediğinizde haklısınız ancak nakit tutamıyorum çok bu yüzden direkt olarak yatırım yapmayı düşünüyorum en erken vakitte fazlalık param ile
  8. Remi

Teşekkür ederim Bunu yapmak için şuna karar verdiğim aylık limiti düşük olan bir kredi kartımı kullanmaya karar verdim sadece her ay sadece onu kullanacağım gündelik hayat için geri kalan parayla ise sadece taksitlerimi vesaire ödeyeceğim başarılı olmayı umuyorum teşekkür ederim 1732020703...
  9. Remi

Teşekkür ederim bunu deneyeceğim
  10. Remi

Bende en son artık Mobile Legends'i sildim sırf son 3 ayda yaklaşık 15k tlm bu oyuna gitmiş bana çok az bir miktar gibi hissettiriyordu kredi kartı. Borçları vesaire kapattığımda bundan sonra daha çok ders almış olurum diye düşünüyorum
  11. Remi

Komple kurtulmayı tercih ederim gerçi
  12. Remi

öteki oyunlar ilgimi çekmiyor şu aralar hiç arada fifa vesaire oynuyorum parayı yatırıma döndürmeye çalışacağım en iyisi sanırsam bu olur eğer dönmezse de en azından cs tarzında en sonda nakit karşılığı olacak şeylerin itemlerine para bayılmayı tercih ederim
  13. Remi

Kendimi kontrol edemeyip tekrar yükleyesim geliyor bunu nasıl aşabilirim
  14. Remi

Bankacılık okuyorum yatırımla ilgileniyorum sermaye piyasası ile çap yapmayı da düşünüyorum bu tam aklına gelen şey ama oyunu silsemde kontrol edemiyorum yükleyesim geliyor arkadaş çevrem çok oynadığından ötürü
  15. Remi

Son 3 ayda en az 15k para harcamışım mlbb içinde net hesaplayamadım normalde yatırırken para harcamıyormuş gibi geliyor kredi kartı olduğundan sonradan fark ediyorum işte 1731970733 Bunları hep düşünüyorumda fayda etmiyor maalesef kendimi zorla durdurmam lazım gibi hissediyorum kontrole...
  16. Remi

Merhabalar, başlıkta dediğim gibi oyunlara para yatırma hastalığım var şu an tek oynadığım oyun Mobile Legends, aylık öğrenci olmama rağmen aile evinde kalıp 7-8k girmesine rağmen param bir anda eriyor. Hepsi elbette oyuna gitmiyor ancak dışardan yemek yiyip birde birkaç bir şey alınca oyunlara...
  17. Remi

Çekilişle iphone 15 pro max kazandım ama...

300k takipçi olmak zor değil fake yorum kasıyorlar sizin parayı alıp engelleyecekler basitçe
  18. Remi

Çekilişle iphone 15 pro max kazandım ama...

Sakın ödeme falan yapma dolandırıcı bunlar 15 pro max veren sigortayı mı ödeyemiyor sizce
  19. Remi

Snapchat anlik atma???

filtrenin özelliği galerinden foto seçmeni sağlıyor
  20. Remi

Snapchat anlik atma???

filtreler var onlarla atabilirsin
Top Bottom