Neler Yeni

Oyunlara para yatırma hastalığım var ve yardıma ihtiyacım var

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Normalde bende hiç böyle şeyler yoktu bir şeylere para yatırma vs geçen aylarda bazı şeylere harcamalar yaptım ve gerçekten hoş olmayacak şeyler istemeyeceğim gerek olmayan şeyler yaklaşık 8-10 bin civarı ve boşa gitmiş gibi hissediyorum üstelik parayı çok düşünen ve takan biriyim.
demem o ki oluyor arada böyle şeyler şu an o harcama yapacağım şeyin ekranına girdim mi hemen kendimi meşgul edecek bir şey buluyorum yada bu harcamayı yaparsam sonuçlarını aklıma getiriyorum ve yapmadan şu an kaç seferdir döndüm ucundan.
Bende en son artık Mobile Legends'i sildim sırf son 3 ayda yaklaşık 15k tlm bu oyuna gitmiş bana çok az bir miktar gibi hissettiriyordu kredi kartı. Borçları vesaire kapattığımda bundan sonra daha çok ders almış olurum diye düşünüyorum

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Eren
Bende en son artık Mobile Legends'i sildim sırf son 3 ayda yaklaşık 15k tlm bu oyuna gitmiş bana çok az bir miktar gibi hissettiriyordu kredi kartı. Borçları vesaire kapattığımda bundan sonra daha çok ders almış olurum diye düşünüyorum
Kredi kartını kullanma, banka hesabını 2 ye ayır bi kısmı gereklilikler için olsun(fatura, kira vs. Ne varsa) bi kısmınada kendin özel esktralar için ayır. Bu şekilde hem daha az para harcarsın hem paranın köntrolünü daha iyi yaparsın.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Kredi kartını kullanma, banka hesabını 2 ye ayır bi kısmı gereklilikler için olsun(fatura, kira vs. Ne varsa) bi kısmınada kendin özel esktralar için ayır. Bu şekilde hem daha az para harcarsın hem paranın köntrolünü daha iyi yaparsın.
Teşekkür ederim bunu deneyeceğim

hekrar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Said
Benimde steamden oyun alma gibi bir hastalığım vardı kredi kartını kapatınca kurtulmuştum. Sende kredi kartı limitini düsürmeyi deneyebilirsin

Mert Uzel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Mert Uzel
Merhabalar, başlıkta dediğim gibi oyunlara para yatırma hastalığım var şu an tek oynadığım oyun Mobile Legends, aylık öğrenci olmama rağmen aile evinde kalıp 7-8k girmesine rağmen param bir anda eriyor. Hepsi elbette oyuna gitmiyor ancak dışardan yemek yiyip birde birkaç bir şey alınca oyunlara attığım parayla beraber bakıyorum bi anda param bitmiş ay ortasında. Bunu aşmak için neyi önerirsiniz? Tek oynadığım oyun Mobile Legends. Direkt olarak silmeli miyim yoksa kontrole mi uğraşmalıyım? Yeni gelen herhangi bir şeyi almadığımda geriye düşmüşlük hissi oluşuyor üzerimde bunu nasıl aşabilirim yardım edebilir misiniz?
Kendine sınır koy. Mesela aylık 2 bin TL ayır, geri kalanını başka bir hesaba aktar orada biriksin. Aktardığın para yokmuş gibi davran.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,595
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Valoda skin sahibi olcam diye kredi çektiydim, çok büyük sıkıntı yaşatıyor insana

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Teşekkür ederim
Kendine sınır koy. Mesela aylık 2 bin TL ayır, geri kalanını başka bir hesaba aktar orada biriksin. Aktardığın para yokmuş gibi davran.
Bunu yapmak için şuna karar verdiğim aylık limiti düşük olan bir kredi kartımı kullanmaya karar verdim sadece her ay sadece onu kullanacağım gündelik hayat için geri kalan parayla ise sadece taksitlerimi vesaire ödeyeceğim başarılı olmayı umuyorum teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benimde steamden oyun alma gibi bir hastalığım vardı kredi kartını kapatınca kurtulmuştum. Sende kredi kartı limitini düsürmeyi deneyebilirsin
Geçmiş olsun hocam, tüm ödemelerimi kredi kartıyla yaptığımdan sadece limiti düşük olan bir kredi kartımı kullanmaya geçeceğim umarım atlatırım

Valoda skin sahibi olcam diye kredi çektiydim, çok büyük sıkıntı yaşatıyor insana
Geçmiş olsun hocam benimde -25k açığım var şu anda kapatmayı umuyorum alışverişi keserek

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,595
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Teşekkür ederim

Bunu yapmak için şuna karar verdiğim aylık limiti düşük olan bir kredi kartımı kullanmaya karar verdim sadece her ay sadece onu kullanacağım gündelik hayat için geri kalan parayla ise sadece taksitlerimi vesaire ödeyeceğim başarılı olmayı umuyorum teşekkür ederim

Geçmiş olsun hocam, tüm ödemelerimi kredi kartıyla yaptığımdan sadece limiti düşük olan bir kredi kartımı kullanmaya geçeceğim umarım atlatırım

Geçmiş olsun hocam benimde -25k açığım var şu anda kapatmayı umuyorum alışverişi keserek
Eyvallah sanada, benimki o kadar büyük değildi 5750 idi asıl sana geçmiş olsun 😂

The_efec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Efe çiçek
Merhabalar, başlıkta dediğim gibi oyunlara para yatırma hastalığım var şu an tek oynadığım oyun Mobile Legends, aylık öğrenci olmama rağmen aile evinde kalıp 7-8k girmesine rağmen param bir anda eriyor. Hepsi elbette oyuna gitmiyor ancak dışardan yemek yiyip birde birkaç bir şey alınca oyunlara attığım parayla beraber bakıyorum bi anda param bitmiş ay ortasında. Bunu aşmak için neyi önerirsiniz? Tek oynadığım oyun Mobile Legends. Direkt olarak silmeli miyim yoksa kontrole mi uğraşmalıyım? Yeni gelen herhangi bir şeyi almadığımda geriye düşmüşlük hissi oluşuyor üzerimde bunu nasıl aşabilirim yardım edebilir misiniz?
paran varsa karta atma kartta paran olursa hemen 2 saniyede oyuna para atarsın ama kartta paran yoksa atm ye gitmeye üşenirsin aboneliğin falan varsa onu ödeyebilicek kadar para at kartına parayı elimde tutamam atarım diyorsnada paranın büyük bir kısmını dolar altın hisse yatırım araçlarına kullan veya annene babana güvendiğin birine ver o sana lazım oldukça versin

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
paran varsa karta atma kartta paran olursa hemen 2 saniyede oyuna para atarsın ama kartta paran yoksa atm ye gitmeye üşenirsin aboneliğin falan varsa onu ödeyebilicek kadar para at kartına parayı elimde tutamam atarım diyorsnada paranın büyük bir kısmını dolar altın hisse yatırım araçlarına kullan veya annene babana güvendiğin birine ver o sana lazım oldukça versin
yanımda hiç nakit taşımıyorum hem ağırlıktan hem de üşengeçlikten dediğinizde haklısınız ancak nakit tutamıyorum çok bu yüzden direkt olarak yatırım yapmayı düşünüyorum en erken vakitte fazlalık param ile

Honda CRX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Burak
Belli bir miktarı geçtikten sonra hikayeli oyun almaya başla bitirdikçe. Ortalama 2 haftada 1 bitirsen ayda 700 TL’yi geçmez. Daha sonra para yatırma isteği gider zaten.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,515
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Bu hastalık değil şımarıklık/çocukluk. Paranın kıymetini öğrenmeni tavsiye ederim. O zaman kurtulursun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,949
Üyeler
160,912
Son üye
Can2701
Top Bottom