Neler Yeni

Çekilişle iphone 15 pro max kazandım ama...

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
Aşağıya eklediğim gibi bir mesaj aldım bilgileri girdikten sonra canlı destekten instagram üzerinden @kocmotorsofficials çekilişi yapan sıkıntı çıkar mı ödemeyi yapsam ilk kez böyle bişey başıma geldi'Çekiliş işleminizin kontrolü tamamlandı efendim.World Teknoloji sponsorluğunda 1 Adet İPhone 15 Pro Max cihaz kazandınız. Sistem üzerinde kontrol ettiğimde ihalemize sponsor olan ekip cihaz faturanızı karşılıyor.Cihazın tarafınıza ulaşması için 398 TL sigorta ve kargo ücreti ödemesi mevcuttur.İşlemlerinizin aktif olması için transfer tutarını tamamladıktan sonra Fatura kesilmesi adına tüm bilgileriniz sizden talep edilecektir ve adınıza fatura kesilir efendim.Kargo transfer tutarı sonrası genel bilgileriniz üzerine faturanız kesildiğinde size işlem bilgisi aktarılacaktır."Cihazın sigorta ve kargo ödemesini yapmak ve cihazı almak istiyorum"Cihaz çekilişinin başkasına devredilmesini talep ediyorum'

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,177
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Aşağıya eklediğim gibi bir mesaj aldım bilgileri girdikten sonra canlı destekten instagram üzerinden @kocmotorsofficials çekilişi yapan sıkıntı çıkar mı ödemeyi yapsam ilk kez böyle bişey başıma geldi'Çekiliş işleminizin kontrolü tamamlandı efendim.World Teknoloji sponsorluğunda 1 Adet İPhone 15 Pro Max cihaz kazandınız. Sistem üzerinde kontrol ettiğimde ihalemize sponsor olan ekip cihaz faturanızı karşılıyor.Cihazın tarafınıza ulaşması için 398 TL sigorta ve kargo ücreti ödemesi mevcuttur.İşlemlerinizin aktif olması için transfer tutarını tamamladıktan sonra Fatura kesilmesi adına tüm bilgileriniz sizden talep edilecektir ve adınıza fatura kesilir efendim.Kargo transfer tutarı sonrası genel bilgileriniz üzerine faturanız kesildiğinde size işlem bilgisi aktarılacaktır."Cihazın sigorta ve kargo ödemesini yapmak ve cihazı almak istiyorum"Cihaz çekilişinin başkasına devredilmesini talep ediyorum'
Sakın ödeme falan yapma dolandırıcı bunlar 15 pro max veren sigortayı mı ödeyemiyor sizce

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,177
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
emin olamadım işte 300 k takipçisi olan bi hesap olduğundan yolladık diye hikayelere falan da atmışlar videolar
300k takipçi olmak zor değil fake yorum kasıyorlar sizin parayı alıp engelleyecekler basitçe

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
devamı da bu anında geliyor zaten mesaj 'İSMAİL KIRICIHALKBANKTR22 XXXX 2001 XXXX 0001 1508 80-İşleminizi daha hızlı bir şekilde yapabilmem içinİşlem sonrasında dekontunu atınız efendimAçıklama kısmına Ad ve soyadyazmanız yeterli olacaktır.-Ödeme işlemini 15 dakika içerisinde yapmadığınız sürece tekrar iletişime geçerek işleminizin aktif olup olmadığını tekrar kontrol ettirmeniz gerekiyor. Anlayışınız ve ilginiz için teşekkür ederiz..'
Mesaj otomatik birleştirildi:

sitede bu arkadaşlar bilen eden varmıdır https://www.worldteknoloji.com

Top Bottom