Arama sonuçları: *

1. Ryan Gosling

Eski sevgilime yazmalı mıyım ? Yardım edin

Tercihim kıza yazmamak oldu şuan iyiyim biraz burukluk var ama sorun olmuyor he bu arada bazıları (sigma) gibi davranmış ;D hayatlarında değer ve sevgi görmemiş instagram ve tiktok editleri ile beslenen insanları ciddiye alacak kadar aşağı durumda değilim ;d
  2. Ryan Gosling

Dostlar bakın kız gerçekten çok iyi biri o benim kötü dönemimde yanımda oldu ama ben olamadım. Onu gerçekten çok seviyorum turuncuyu çok seviyor diye odamın her köşesini turuncu yaptım belki bir gün geri döner diye 1714080159 Her gün profillerine bakıyorum değişiklik yapmış mı diye özledim onu...
  3. Ryan Gosling

kanka ne bileyim ondan sonra bir kızla tanıştım gram öyle bir amacım yoktu kız zaten sinyal veriyordu ama daha kendimi toparlayamamışım birde yeni birisine nasıl ilgi vereyim 1714079967 Çok uykusuz kaldım 25-30 saat uyumadığım günler oldu sigaraya başladım ne başka birşeye hevesim kaldı ne de...
  4. Ryan Gosling

Bu kızı bırakmayı nasıl becereceğim gram bilmiyorum
  5. Ryan Gosling

Gerçekten çok seviyorum düşünmediğim 1 gün bile olmadı
  6. Ryan Gosling

Biyografi olayı ise şu 1714079452 dostum inan bana cidden öyle biri değil hala görüyorum o kızı çünkü aynı kurstayız
  7. Ryan Gosling

Öncelikle selam arkadaşlar, doğrudan konuya gireceğim. Ben bu kızla kursta tanışmıştım ve yaklaşık 1 sene beraber olduk, ama ayrılmamıza son 2-3 hafta depresyondaydı. Ben de hep yanında kalarak ona destek olmaya çalıştım. Neyse, bir gün uyandığımda, "berat bak, çok zıt insanlarız. Biz 1 seneyi...
  8. Ryan Gosling

uyurken eve giren şahıs

Cenk hoca
  9. Ryan Gosling

Arkadaşıma hediye alıcam ama ne alıcam bilmiyorum yardım eder misiniz ?

Arkadaşım koyu CR7 fanı Formaları var zaten forma almama gerek yok. Aynı şekilde kupa da almak istemiyorum ki ucuza kaçar. Sizce CR7 temalı bir ürün önerir misiniz ?
  10. Ryan Gosling

UPS Türkiye kargo şirketi hakkında

UPS kargo şirketine 23 haziranda kargo verildi ve hala adanada gözküyor. Ben istanbuldan ürün almıştım pazartesi günü salı günü arife günü gelmişti. UPS çok kötü önermem.
  11. Ryan Gosling

Aşağıda ki sistem nasıl beyler ?

şuan ki sistemde GTX 650Tİ var bf4'te ultra ayarlda oynuyorum eskiden 8gb ram varken witcherda orta oyarlarda oynuyorum o zaman işlemcimde düşüktü. LoL mc valorant şuanki GTX650ti ile hz sayım olan 75 sabit oynuyorum fakat vsync kaldırınca 100fps üstü rahat alıyorum lolde antrenman modunda...
  12. Ryan Gosling

Aşağıda ki sistem nasıl beyler ?

X3450 2.77GHz 4 core 8 thread işlemci RX470 sapphire nitro 8GB ekran kartı Hikivision 480GB ssd 510/550 mb yazma hızı 320GB hdd sata 400w PSU aercool 12V=324W veriyor 16GB ram DDR3 1600Mhz (8*2) Esonic H55KEL 1156LGA anakart Bu sistem ile : BF4 , LoL , Valorant , CS GO , Witcher 3 , Minecraft ...
Top Bottom