NightWish2434
80+ Silver
Duygusal bosluktaki kıza cakarlar arkadaslar.
hala enayi olma tercihini seçiyorsun yaniDostlar bakın kız gerçekten çok iyi biri o benim kötü dönemimde yanımda oldu ama ben olamadım. Onu gerçekten çok seviyorum turuncuyu çok seviyor diye odamın her köşesini turuncu yaptım belki bir gün geri döner diye
Mesaj otomatik birleştirildi:
Her gün profillerine bakıyorum değişiklik yapmış mı diye özledim onu gerçekten çok özledim ela gözlerini özledim onun. Ne yapacağım bilmiyorum kendimi oyalayım düşünmeyim diye ama olmuyor yapamıyorum
Exten Next olmaz HocamÖncelikle selam arkadaşlar, doğrudan konuya gireceğim. Ben bu kızla kursta tanışmıştım ve yaklaşık 1 sene beraber olduk, ama ayrılmamıza son 2-3 hafta depresyondaydı. Ben de hep yanında kalarak ona destek olmaya çalıştım. Neyse, bir gün uyandığımda, "berat bak, çok zıt insanlarız. Biz 1 seneyi sadece sevdiğimiz için geçirdik, ama artık böyle olmuyor. Ne yapacağımı bilmiyorum" gibi şeyler dedi. Az konuştuktan sonra, "ayrılmak mı istiyorsun falan" diyince, ıhh mıhh etti ama niyeti öyleydi. Sonra 2 gün sonra aynı ortamda karşılaşınca yanına gittim. "Tekrar konuşalım, bu işler sadece mesajlardan olmaz falan" dedim. "Olmaz" dedi ve oradan uzaklaştı, beni bildiğiniz orda bıraktı, gitti. Ayrılmamızdan 4 ay geçti, ben yavaş yavaş kendime geliyordum ki Instagram biyografisine "may the force be with u" yazısını görene kadar. Bu yazı onun priv hesabında vardı ve tesadüfe bakın ki, benim priv hesabımın ismi "anakin" ve Anakin fotoğrafı vardı. Hatta hesabımın biyografisinde "you were the chosen one. I loved you" yazıyordu. Ben bu hesabı açalı 2 hafta oldu, ama açmadan önce onun biyografisinde öyle bir yazı yoktu. Ben hesabı açana kadar açtıktan sonra böyle bir biyografi yazmış. Sizce, ben bu kıza yazmalı mıyım?
Öncelikle selam arkadaşlar, doğrudan konuya gireceğim. Ben bu kızla kursta tanışmıştım ve yaklaşık 1 sene beraber olduk, ama ayrılmamıza son 2-3 hafta depresyondaydı. Ben de hep yanında kalarak ona destek olmaya çalıştım. Neyse, bir gün uyandığımda, "berat bak, çok zıt insanlarız. Biz 1 seneyi sadece sevdiğimiz için geçirdik, ama artık böyle olmuyor. Ne yapacağımı bilmiyorum" gibi şeyler dedi. Az konuştuktan sonra, "ayrılmak mı istiyorsun falan" diyince, ıhh mıhh etti ama niyeti öyleydi. Sonra 2 gün sonra aynı ortamda karşılaşınca yanına gittim. "Tekrar konuşalım, bu işler sadece mesajlardan olmaz falan" dedim. "Olmaz" dedi ve oradan uzaklaştı, beni bildiğiniz orda bıraktı, gitti. Ayrılmamızdan 4 ay geçti, ben yavaş yavaş kendime geliyordum ki Instagram biyografisine "may the force be with u" yazısını görene kadar. Bu yazı onun priv hesabında vardı ve tesadüfe bakın ki, benim priv hesabımın ismi "anakin" ve Anakin fotoğrafı vardı. Hatta hesabımın biyografisinde "you were the chosen one. I loved you" yazıyordu. Ben bu hesabı açalı 2 hafta oldu, ama açmadan önce onun biyografisinde öyle bir yazı yoktu. Ben hesabı açana kadar açtıktan sonra böyle bir biyografi yazmış. Sizce, ben bu kıza yazmalı mıyım?
Dostum gerçekten sadece hayatın onunla ilgili bir şey yapmadan nasıl geçiyorsa öyle geçsin normal yaşa. Emin ol 2 3 ay sonra bu ''triplerden'' çıkarsın. Olayın bilmsel tarafına bakıyordum aslında da pek bir şey hatırlamıyorum gene de dediğim gibi olacak yüzde doksan.Bu kızı bırakmayı nasıl becereceğim gram bilmiyorum
Bende kursta tanıştığım kızla bı ara iyi oldum baya kısa olmuştu daha sonradan kızın lezbiyen olduğunu öğrendim artık gereği yok 1 köpek ve 3 kedi besliyorum onlara bakmakla geriye zaman kalmıyor bide küçük kardeş var onu parka götürüyorum kısaca zamanını dolduracak şeylerle uğraş ben unuttum gitti