Arama sonuçları: *

1. Saian SS

KYK YURDUNA PC KURAN OLDU MU ?

yurdun kamera durumu ne bizim her yerde kamera var yurdun yöneticileri ile konuşup kameranın en net gördüğü bir odaya geçebilirsin oda arkadaşlarınıda sınıfından güvendiğin kişiler olabailir veya yurttan güvendiğin
  2. Saian SS

Saçkıran Hastalığı İle İlgili Önerilerinizi Bekliyorum.

açmış forumu takılıyor her yere yazmış saçma sapan alakasız şeyler saç kıran hakkında bir fikrim yok fakat eğer doktorlar birbirini tutmuyorsa durumun varsa iyi bir özel poliklinik e gitmeni tavsiye ederim daha iyi ilgileniyorlar
  3. Saian SS

2.öğretim üniversite kaydı için başka bir şey yapmam gerek mi

yok. bir şey olursada okulun internet sitesinde, duyurular kısmını takip et yeter.
  4. Saian SS

SEVGİLİM AYRILMADAN ÖNCE HEDİYE VERDİ ?

seven insan gitmez aga, severekte olsa gitmez. kötü zaman geçiriyo olsa da gitmez, o kötü zamanlarda seven sevdiğini yanında ister. ama insan ilişkileri farklıdır, herkesin doğrusu bir değildir. sizin için de farklılıklar olabilir. benim fikrim yukarıdaki gibi tavsiyesme aşşağıda. birisi seni...
  5. Saian SS

Çadırla tatil yapılabilir mi?

5 arkadaş izmire çadır tatiline gittik 3.gün yamuldum ve döndüm. delikli koya ve kleopatra koyuna çadır atmıştık, benim bünyem kaldırmadı seninki kaldırırsa sorun yaşamazsın. eğer kamp alanına atarsan duş ve tuvalet ihtiyacını güzelce giderebilirsen sorun olmaz, bizim böyle imkanlarımız da yoktu...
  6. Saian SS

en iyi ilişki analisti uzmanı benim diyen arkadaşlar toplanın

konu eski ama fikrimi söyleyeyim kız erkek arkadaş olabilir tabii ki fakat taraflardan birisi bi ilişkiye başlarsa bu arkadaşlık belirli kalın çizgilerle sınırlandırılmalı. örneğin bu arkadaşının bir sevgilisi olsa, her ne kadar cinsel bi çekim olmasa da aranızda rüyalarıma giriyor diyosun. bi...
  7. Saian SS

Silindi

yahu çocuk daha 16-17 yaşında. ayrıca bende düşüncelerinin doğru olmadığının farkındayım. benim doğru bulmadığım nokta ona hayır öyle değil, ilerde fikirlerin değişebilir vs ne biliyim bu tarz şeyler söylemek varken dalga geçmek. ben bunu doğru bulmuyorum, hoşumuza gitse de gitmese de bu onun...
  8. Saian SS

Silindi

çünkü sen dalga geçerek konuşuyorsun kahkaha atması normal değil mi fakat o kendince ciddi bir problemi dile getiriyor neyse uzatmanın anlamı yok belli ki anlaşamayacağız
  9. Saian SS

Silindi

neden kızgın atmam zoruna gitti ki derdini anlatan birisine hep gülücük atan birisin zaten güzel kardeşim eğer o çocuğun düşünceleri böyleyse sen de insan gibi hayır öyle değil deyip güzel bir dille anlat saçma sapan dalga geçer gibi konuşma bu kadar basit
  10. Saian SS

Silindi

çocuk, burda kendine dert edindiği bir problemi anlatıyor. saçma sapan şeyler söyleyip, boş boş konuyu kirletiyosunuz. @bwNN eğer yardımcı olamayacaksanız boş yapmayın. ayrıca askerlik yaparak ne vatansever ne de milliyetci olursunuz arkadaşlar. vatansever olmak istiyorsanız en iyi yol, işinizi...
  11. Saian SS

izmir veya istanbul kalacak yer önerisi

2 arkadaş izmir veya istanbula gitmek istiyoruz olabildiğince ucuz ve güzel yer arıyoruz hiç bi şey dahil değilse günlük 300 kahvaltı veya akşam yemeği dahilse günlük 500 tl civarı ayrıca kyk yurdunda kalırsak giriş çıkış saatleri tatil amaçlı kullanımlarda da geçerli mi ?
  12. Saian SS

Yks başvuru ile ilgili

değil. başvuru yaparken girmek istediğin yeri seçebiliyorsun.
  13. Saian SS

ehliyet sınavını geçemezsem ne olur

1 ağustosta sınav var tahminim eylül başında da ehliyet sınavı olur beni endişelendiren bir diğer konuda bu durumun sarkması okullar açılmadan halletmem gerek şimdi sorum şu esınavdan kaldım 2 hafta sonra tekrar girersem sürücü sınavında bi gecikme yaşarmıyım yoksa sürücü sınavım yine eylül...
  14. Saian SS

ehliyet sınavını geçemezsem ne olur

arkadaşlar işten dolayı esınava çalışacak vaktim pek olmadı eğer bu sınavdan kalırsam ve sınava başka zaman girmek istersem nasıl bi ücretle ve süreçle karşılaşacağım kurs, sınav ücreti her şey dahil 4750 tl ödeme yaptık
  15. Saian SS

Simdiki halimle sistem toplamak mantikli mi?

Alma kardeşim net söylüyorum alma boşver egitimine odaklan üniyi kazan alırsın fiyatlar artar belki ama sınavına daha iyi odaklanırsın Ben almıştım belkide en büyük hatam buydu
  16. Saian SS

Hayatın Aslında RDR 50 Olması

Türkiye standartlarına göre mi ? yoksa avrupa standartlarına göre mi ? ona göre yani.
  17. Saian SS

günlük kiralık tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir mi ?

otel fiyatları 2 katı olmuş :( normalde çadırda kalıyorduk bi yerlere gittiğimizde fakat çok rahatsız oluyor diye bu sefer apart tutalım dedik
  18. Saian SS

aynen muhtemelen gece takılır sabah gelir yatarız bakalım bi şekilde halledicez artık
  19. Saian SS

aşırı bir beklentim yok aslında ama o havluyu kullandığımda üstüme başkalarnın spermleri vs bulaşmasa iyi olurdu :( geçen sene bu fiyata otelde kalmıştık şimdi düzgün otel bulmak sadece hayal sanırım
  20. Saian SS

https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-gunluk-kiralik-emek-asti-yakini-luks-apart-otel-992064212/detay fiyat (200tl) 3 arkadaş, 2 gün burada kalmayı planlıyoruz. dikkat etmemiz gereken bir şey var mı. youtubede meryemcanın videolarında hep pislik içinde oluyor gerçekten hepsi öyle midir
Geri