Neler Yeni

Silindi

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,148
İsim
.
Hocalarım merhabalar yaşım 17 bu sene itibari ile seneye 18 diğer sene 19 kısacası şurada 2 senem kaldı askerlik için ve ben askerliğe gitmek istemiyorum raporum olmasada OKB sosyal anskiyete gibi psikolojik rahatsızlıklarım var ve askerlik tamamen hapishane gibi ben askerliğe gitmek istemiyorum babam falan alay ediyor yok orayı burayı temizlicen ter kokacak oralar felan bende rahatıma düşkün bir insan olduğumdan böyle alttabaka insanlarla aynı yere düşmek istemiyorum liseden sonra üni gibi bir hayalim yok o yüzden bu durumla karşı karşıyayım kimisi diyor zorunlu askerlik kalkacak kimisi diyor askerlik 1 yıla çıkacak 6 ay bile dayanamezken 1 yıl ben orda kalırsam gerçekten ben ölürüm psikolojim bozulur zorunlu askerlik kalkacak diyorlar 2023te bu sene içinde bir haber yok her gündemi takip ediyorum bu durum ne olacak?
Sana kötü bir haberim var baban doğru söylüyor adsadsfasf.
Gideceksin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam amerikaya kaç eğer amerikan ordusunda 4 yıl görev yaparsan vatandaşlık veriyorlar
meksika üzerinden gidersin
Gerçekten o üniformayı rahat rahat giyebilecekmisiniz ?
İçinize sine sine her sabah göhsünüzde o bayrağı taşıyabilecekmisiniz ?
Bence çok saçma konuşuyorsun kral konuşmak için konuşuyorsun gibime geldi

Carl-S

80+ Gold
  • Muhteşem
Reaksiyonlar: cici

EFEMERTMİRAÇ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
efemertmiraç
Seve seve yapacaksın kaçış yok...

• Hahaha
Reaksiyonlar: cici

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
Senin derdin ne hepsine kizgin atıyorsun. Çocuğun yazdiklarina bak yok cin iskencesiymis yok komutanlarin keyfini etmeymis hayirdir ya neyin tribi bu kendini bulunmaz nimet saniyorsunuz heralde hepiniz
neden kızgın atmam zoruna gitti ki derdini anlatan birisine hep gülücük atan birisin zaten

güzel kardeşim eğer o çocuğun düşünceleri böyleyse sen de insan gibi hayır öyle değil deyip güzel bir dille anlat saçma sapan dalga geçer gibi konuşma bu kadar basit

bwNN

80+ Silver
neden kızgın atmam zoruna gitti ki derdini anlatan birisine hep gülücük atan birisin zaten

güzel kardeşim eğer o çocuğun düşünceleri böyleyse sen de insan gibi hayır öyle değil deyip güzel bir dille anlat saçma sapan dalga geçer gibi konuşma bu kadar basit
Oda benim mesajlarıma kahkaha atıyor . Ayrıca arkadaşın attığı mesajlarda hiç bir mantık olmadığı için dalga geçer gibi mesajlar yazdım. Aklını kullan biraz git tekrar baştan oku.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Hocalarım merhabalar yaşım 17 bu sene itibari ile seneye 18 diğer sene 19 kısacası şurada 2 senem kaldı askerlik için ve ben askerliğe gitmek istemiyorum raporum olmasada OKB sosyal anskiyete gibi psikolojik rahatsızlıklarım var ve askerlik tamamen hapishane gibi ben askerliğe gitmek istemiyorum babam falan alay ediyor yok orayı burayı temizlicen ter kokacak oralar felan bende rahatıma düşkün bir insan olduğumdan böyle alttabaka insanlarla aynı yere düşmek istemiyorum liseden sonra üni gibi bir hayalim yok o yüzden bu durumla karşı karşıyayım kimisi diyor zorunlu askerlik kalkacak kimisi diyor askerlik 1 yıla çıkacak 6 ay bile dayanamezken 1 yıl ben orda kalırsam gerçekten ben ölürüm psikolojim bozulur zorunlu askerlik kalkacak diyorlar 2023te bu sene içinde bir haber yok her gündemi takip ediyorum bu durum ne olacak?
Alttabaka insan dediğin kişiler askere gidip oradaki görevleri yerine getiren kişiler, senin gibi hücre bile değilken kurulmuş bir devlette yaşayıp görevini yerine getirmek istemeyen insanlar değil. Oraya gidersem ölürüm demişsin, yüce atam o kadar savaştığı cephelerden çıktığında nasıl dimdik duruyorsa seni iki paspas yapmak bozmaz.

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
Oda benim mesajlarıma kahkaha atıyor . Ayrıca arkadaşın attığı mesajlarda hiç bir mantık olmadığı için dalga geçer gibi mesajlar yazdım. Aklını kullan biraz git tekrar baştan oku.
çünkü sen dalga geçerek konuşuyorsun kahkaha atması normal değil mi fakat o kendince ciddi bir problemi dile getiriyor

neyse uzatmanın anlamı yok belli ki anlaşamayacağız

bwNN

80+ Silver
çünkü sen dalga geçerek konuşuyorsun kahkaha atması normal değil mi fakat o kendince ciddi bir problemi dile getiriyor

neyse uzatmanın anlamı yok belli ki anlaşamayacağız
Yanlış anlamada çocuk askerliği komutanların zevki için yapıldığını çin işkencesi olduğunu , hapishane olduğunu savunuyor söylüyor anlaşamayacağız diyorsun da biraz düşün neden dalga geçerek mesaj attığımı.

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
Yanlış anlamada çocuk askerliği komutanların zevki için yapıldığını çin işkencesi olduğunu , hapishane olduğunu savunuyor söylüyor anlaşamayacağız diyorsun da biraz düşün neden dalga geçerek mesaj attığımı.
yahu çocuk daha 16-17 yaşında. ayrıca bende düşüncelerinin doğru olmadığının farkındayım. benim doğru bulmadığım nokta ona hayır öyle değil, ilerde fikirlerin değişebilir vs ne biliyim bu tarz şeyler söylemek varken dalga geçmek. ben bunu doğru bulmuyorum, hoşumuza gitse de gitmese de bu onun için bi problem.

Top Bottom