Neler Yeni

Silindi

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Okb gitmemek için bir bahane değil bunu baştan söyleyeyim. Askerlik paralı yapılmadığı sürece çokta mantıklı geçmeyen birkaç aydan oluşan bir süreç. Kısacası meslek olarak yer almıyorsa hiç gerek yok. Şahsi fikrim askere gitmek için erteleme şansınız olduğu sürece erteleyin lakin neden Çin işkencesi yada zorunluyuz arkadaş gibi savsak düşünceler ile savunmayın fikirlerinizi.

Her Türk genci askere gitmeden önce can atar gitmek için. Çünkü toplum içinde bir statü sembolüdür askerlik yapmak. Birde komando olduysan deme keyfine. E tabii geldikten sonra hepsinin ağzında ynı cümle. "Aklınız varsa bedelli yapın". 6 ayın hepsi yerleri temizleyerek geçecekse öp başına koy ayrıca.

Konu içinde çok saçma öneriler verilmiş. Bu önerileri verenler askerliğin A'sından anlamayan genç kitle bu çok bariz fakat askerlikten kurtulmanın 3 yolu var. Akli dengenin yerinde olmaması(evet cinsiyet değişim tercihlerinin birçoğu bu kapsama giriyor çünkü onlar gerçek deliler), ileri derece fiziki engel(kol, bacak vb uzuv eksikliği ya da ileri derece görme bozukluğu vb.) ve aşırı kilo(çok ileri seviye obezite). Bunlar arasında 1 yıl erteleme sonrası gelişme kaydedilmezse çürük alabileceğiniz sadece obezite var. Bir diyet verilir ve bir yıl sonra tekrar heyete girersiniz.

Paranız yoksa, kendinize beyinsiz demiyorsanız, homoseksüelseniz ve ileri derece obeziteniz yoksa; askere gidince ortama alışmanız 2 ay kadar sürüyor benden söylemesi...

Şimdiden kolay gelsin ayran kardeş.
Klasik donanım arşivindeki konu cevapları hocam çok da takılmamak gerekiyor bu duruma.
Birçok kişi konu sahibini aşağılayarak yanıtlar vermiş, konudan caymış adam akıllı cevap veren çok az sayıda insan gördüm konu içerisinde.
Sizinle aynı fikirde olduğumu da belirteyim. :)

Livaković

80+ Silver
Klasik donanım arşivindeki konu cevapları hocam çok da takılmamak gerekiyor bu duruma.
Birçok kişi konu sahibini aşağılayarak yanıtlar vermiş, konudan caymış adam akıllı cevap veren çok az sayıda insan gördüm konu içerisinde.
Sizinle aynı fikirde olduğumu da belirteyim. :)
konuyu saldım hocam kilitlensin dedim adamlar hala aşağlıyor yorum olsun diye millet yazıyor yok vatan borcu milmem ne anlatıyoruz anlamıyorlar cahile hiçbirşey anlatılmaz tekrar söylüyorum konuyu bir mod okuysa kilit atsın çünkü ben siz ve sizin gibi adam gibi kitle ile konuyu tartışmak istiyorudm fakat diğer arkadaşlar izin vermedği için kilit vurulmasını istiyorum ve şunuda anladımki forumdaki olgun kitle ciddi derecede azalmış bu forumda hiçbir konu dışı kategorisinde konu açılmazmış bunu anlamış oldum teşşekkürler düzgünce yanıt verenler için artık bu mesajdan sonra herhangi bir kişide yorum yapmazsa sevinirim yorum olsun diye yorum yapan kitle konudan uzak dursun farkındaysanız yorumlarınız dahi okumuyorum rdem hocam sizin ve sizin gibiler için değildir bu mesajım alınmayın lütfen iyi akşamlar.

Semix59

80+ Silver
Olum yazdığın şeyi okurken senin yerine ben utandım la

Top Bottom