Arama sonuçları: *

1. Sakurajima Mai

Ne kadar sürede tam görünümlü sakalım olur

Şimdi gerçekten sakal istediğine emin misin diyenler var ama kötü çıkacağına güzel çıksın değil mi? :) Sakalın yüzü daha dolu gösterdiğini düşünüyorum ve bu hoşuma gidiyor zaten saçlarım da ince telli enazından odak noktasını biraz daha aşağılara çekerim 🤓👍
  2. Sakurajima Mai

Ne kadar sürede tam görünümlü sakalım olur

Evet bu forumda böyle bir başlık pek alışılmadık olmalı 🤓 benim kenarlarda ve çenemde hafiften sakal var uzadığında gayet belirgin oluyor Pazartesi günü 17 yaşımda olacağım sizce 18ime kadar düzgün görünümlü sakalım olur mu?
  3. Sakurajima Mai

Edebiyat sınav sorusuna ne cevap vermeliyim

Soru şu şekilde: "sosyal medya ve yozlaşmış dilimiz hakkında en az 5 cümlelik paragraf" Ben buna cevap olarak ne yazayım biri yardımcı olabilir mi
  4. Sakurajima Mai

Aknetrent kullanan yardımcı olabilir mi

Doktor bana ilacı verip kan tahlili yaptır temiz çıkarsa kullan çıkmazsa geri bana gel demişti, ben tahlili yaptırdım sonuçlar çıktı da ama burada bir sürü şey var ben aknetrent için kanın hangi değerine bakmam gerek
  5. Sakurajima Mai

Cildiyeye göründüm aklıma bir şey takıldı

Telefonumun ekranı kırıldığı için konuya bakamadım şimdi geri geldim. Doktor Aknetrent 20mg ilacını verdi babam eczaneden alırken eczacı demiş bu kara ciğere zararlı bol su içmesi gerek fln babam da o yüzden karaciğeri hastalığı çıkar bir şey olur diye korktu ve bana kullanma diyor siz bu konuda...
  6. Sakurajima Mai

Cildiyeye göründüm aklıma bir şey takıldı

Orada aklıma gelseydi sorardım da ama şimdi orada değilim o yüzden konu açayım bilen yazsın dedim. Doktor kullanmam için gereken ilaçları verdi ve sağlık ocağından da kan tahlili yapmamı istedi eğer kanın temiz çıkarsa kullan temiz çıkmazsa geri bana gel dedi ben şimdiden kullanmaya başlasam kan...
  7. Sakurajima Mai

Öğrenci pasaportu hakkında

Eğer öğrenci belgesi ile pasaport alırsak harç ücretinden muaf olduğumuzu okudum bu bilgi yanlış mı 1695140024 Ee öğrenci pasaportu varmış işte arkadaşıma sordum 500TLye çıkarmış kendisi
  8. Sakurajima Mai

Öğrenci psaportu yeşil oluyor diye biliyorum ama... bordo da alinabiliyor mu? Pasaport işinden hiç anlamıyorum bildiğim kadarıyla öğrenci pasaportu 800TL gibi cuzri bir paraya alınıyor bende öğrenciyim ve bundan yararlanmak istiyorum
  9. Sakurajima Mai

Öğrenci pasaportu çıkarmak istiyorum ve planlarıma göre bu sene liseyi bitirince yaz vakti yurtdışına çıkacağım ama liseden mezun oldum diye pasaport bana sıkıntı yaşatır mı onu bilmiyorum bu konu hakkında bilginiz var mı
  10. Sakurajima Mai

Babam Greencard kazanırsa hak sahibi olur muyum

Zaten gitmek için istiyorum. Benim anlatmaya çalıştığım mesela kendim başvurdum ve babamın üzerinden de başvurdum, bana çıkmadı ama babama çıktı bu durumda bildiğim kadarıyla babam kazandığı için bana da greencard çıkarabiliyoruz ben şimdi babam sayesinde greencard alırsam babam Amerika'ya...
  11. Sakurajima Mai

Bu şekilde Greencard aldıktan sonra babam gitmesse benimkide yanıyor değil mi 1693458006 Yani mustkail bir greencard sahibi olamıyorum, tamamen babama bağlıyım.
  12. Sakurajima Mai

Yani babam sayesinde kendime müstakil bir greencard çıkaramam, tamamen babama bağlı kalıyorum doğru mu?
  13. Sakurajima Mai

Mesela babamın üzerinden Greencard başvurdum bana çıkmadı ama ona çıktı bu durumda babam kazandı diye bende greencard için hak sahibi oluyor muyum? 1693424365 Babamın yurtdışı ile işi olmaz amacım babamı kendim için kullanmak
  14. Sakurajima Mai

Ohh be hele şükür memlekete geldim

Bende aynı şekilde baba mesleği devam ettiriyorum.
  15. Sakurajima Mai

Bizim köyde nedendir bilmem ama arsa fiyatları 1 milyonun altında yok inşallah ileride buradan güzel bir arsa alıp ev yaptıracağım yazları da tatile gelirim emekli olduğumda da İstanbul'dan kaçar buraya gelirim:/
  16. Sakurajima Mai

Zamanında cumhuriyetin ilanı ile ismi değişen birçok şehir gibi bu köyün ismi de değişmiş o zamanlarda köyümüz koyunculukla uğraşıyormuş 40-50bin civarı koyun varmış o yüzden Koyunlu ismini almış.
  17. Sakurajima Mai

Yok be köye geldim dinlenirken sıkıldım da burada paylaşayım dedim. Ama Niğde merkez yemin ederim yolları İstanbul'dan daha güzel yol kenarlarında çok güzel yeşillendirme çiçeklendirmeler var ve güzel yaya yolları fln. Yolları neden İstanbul'dan güzel dedim? çünkü yollar jilet gibi...
  18. Sakurajima Mai

İstanbul'dan Niğdeye yaklaşık 12 saatte vardık:( Bu fotoğrafı köye yaklaşınca çektim Niğde Koyunlu köyü 🐑
  19. Sakurajima Mai

CHPciler İmamoğlu'nu seviyorlar mı?

Hmmm 1687014080 Ayrıca bazı CHPcilerin çoğu bu seçimlerde kudurdular şunu demeden edemeyeceğim CHP İslama düşman olmaya devam ettiği sürece iktidar yüzü göremezler benden söylemesi... Dinimi aşağılayana ben şahsen oy vermem ülkemizin de müslüman çoğunluklu olduğu düşünülünce...
  20. Sakurajima Mai

CHPciler İmamoğlu'nu seviyorlar mı?

YCHP ne oluyor
Top Bottom