Neler Yeni

Ohh be hele şükür memlekete geldim

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,570
İsim
uwu
Ben yaşamadığım yer hakkında yorum yapmıyorum bunun partiyle alakası olmadığını anlamanı istedim. Yani parti değil belediye başkanı önemli.
Başta kim varsa vekillerine daha fazla bütçe verir bu asla degismez

neptün yüksel

80+ Bronze
Memleketi Antalya olan ben belki 1 2 gün içinde gidecez
Mesaj otomatik birleştirildi:

en geç 3

yav yeter la snki diğeri gelse dolar 12 TL olcaktı

eğer o espri yapmaya çalıştıysan
Yok vallahi, köyün adı Koyunlu ya koyun göremedim hiç.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Yok vallahi, köyün adı Koyunlu ya koyun göremedim hiç.
Zamanında cumhuriyetin ilanı ile ismi değişen birçok şehir gibi bu köyün ismi de değişmiş o zamanlarda köyümüz koyunculukla uğraşıyormuş 40-50bin civarı koyun varmış o yüzden Koyunlu ismini almış.

EsdeathSama

80+ Bronze
Doğma Eskişehir köylerinden biri yaşama Eskişehir merkez :) has buralıyım memleket hasretim yok

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Doğma Eskişehir köylerinden biri yaşama Eskişehir merkez :) has buralıyım memleket hasretim yok
Bizim köyde nedendir bilmem ama arsa fiyatları 1 milyonun altında yok inşallah ileride buradan güzel bir arsa alıp ev yaptıracağım yazları da tatile gelirim emekli olduğumda da İstanbul'dan kaçar buraya gelirim:/

EsdeathSama

80+ Bronze
Bizim köyde nedendir bilmem ama arsa fiyatları 1 milyonun altında yok inşallah ileride buradan güzel bir arsa alıp ev yaptıracağım artık yazları da tatile gelirim emekli olduğumda da İstanbul'dan kaçar buraya gelirim:/
Benim babam beni büyütmek için merkeze taşınmıştı şuan kendi başıma devam ediyorum hayatıma babamda istediği mesleği yapıyor yani tarlalarla uğraşıyor geliri çok ama çok iyi ciddi miktarda bir para var. Köy halkıyla arası iyi olduğu için arazileri yıllık uyguna kiralıyor üstüne bizim adımıza da araziler var. Bu hayatta birinin emri altında çalışmaktansa baba mesleğini devam ettirmeyi tercih ederim.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Benim babam beni büyütmek için merkeze taşınmıştı şuan kendi başıma devam ediyorum hayatıma babamda istediği mesleği yapıyor yani tarlalarla uğraşıyor geliri çok ama çok iyi ciddi miktarda bir para var. Köy halkıyla arası iyi olduğu için arazileri yıllık uyguna kiralıyor üstüne bizim adımıza da araziler var. Bu hayatta birinin emri altında çalışmaktansa baba mesleğini devam ettirmeyi tercih ederim.
Bende aynı şekilde baba mesleği devam ettiriyorum.

Top Bottom