Neler Yeni

Ne kadar sürede tam görünümlü sakalım olur

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Evet bu forumda böyle bir başlık pek alışılmadık olmalı 🤓 benim kenarlarda ve çenemde hafiften sakal var uzadığında gayet belirgin oluyor Pazartesi günü 17 yaşımda olacağım sizce 18ime kadar düzgün görünümlü sakalım olur mu?

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,853
İsim
Selim
Evet bu forumda böyle bir başlık pek alışılmadık olmalı 🤓 benim kenarlarda ve çenemde hafiften sakal var uzadığında gayet belirgin oluyor Pazartesi günü 17 yaşımda olacağım sizce 18ime kadar düzgün görünümlü sakalım olur mu?
Benim orta okulda çıkmaya başladı baya 😄

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hormonal dengene bağlı olarak değişir bu bende aksine sakal hiç sevmiyorum hatta çıkmaması için ne yapabilirim merak ediyorum bunu

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,377
İsim
Hakan
Dostum sakalı gerçekten seveceğine emin misin? Hiç iyi bir görüntüsü yok bence

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
879
İsim
Ahmet Yıldırım
Kimse bu konuda fikir üretmez doktorlar dahil. Hormonal dengene bağlı. Hormonal denge pek çok olaya bağlı olarak değişebilir. O yüzden kimse bilemez. Ben 20 yaşındayım tam olarak çıkıyor ama çenemin hemen altındeki kısım boğazdan itabaren kalın bir çizgi gibi çıkmıyor sebebini ben de bilmiyorum.

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
Geçen seneden beri aktif olarak çıkıyor, makineyle alıyorum ancak hala sakal görüntüsü oluşmadı. Sakal sevmiyorum bu arada denemek icin kesmedim sadece. Çeneyle sağ sol birleşim yerleri hala dolu değil. Ama 18'e kadar bir şekil alır diye düşünüyorum. Bende 18'e gireceğim.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Şimdi gerçekten sakal istediğine emin misin diyenler var ama kötü çıkacağına güzel çıksın değil mi? :) Sakalın yüzü daha dolu gösterdiğini düşünüyorum ve bu hoşuma gidiyor zaten saçlarım da ince telli enazından odak noktasını biraz daha aşağılara çekerim 🤓👍

Top Bottom