Ne kadar sürede tam görünümlü sakalım olur

Sakurajima Mai

80+ Silver
Reaksiyon skoru
641
Evet bu forumda böyle bir başlık pek alışılmadık olmalı 🤓 benim kenarlarda ve çenemde hafiften sakal var uzadığında gayet belirgin oluyor Pazartesi günü 17 yaşımda olacağım sizce 18ime kadar düzgün görünümlü sakalım olur mu?

Evet bu forumda böyle bir başlık pek alışılmadık olmalı 🤓 benim kenarlarda ve çenemde hafiften sakal var uzadığında gayet belirgin oluyor Pazartesi günü 17 yaşımda olacağım sizce 18ime kadar düzgün görünümlü sakalım olur mu?
Benim orta okulda çıkmaya başladı baya 😄

Hormonal dengene bağlı olarak değişir bu bende aksine sakal hiç sevmiyorum hatta çıkmaması için ne yapabilirim merak ediyorum bunu

Dostum sakalı gerçekten seveceğine emin misin? Hiç iyi bir görüntüsü yok bence

Kimse bu konuda fikir üretmez doktorlar dahil. Hormonal dengene bağlı. Hormonal denge pek çok olaya bağlı olarak değişebilir. O yüzden kimse bilemez. Ben 20 yaşındayım tam olarak çıkıyor ama çenemin hemen altındeki kısım boğazdan itabaren kalın bir çizgi gibi çıkmıyor sebebini ben de bilmiyorum.

Geçen seneden beri aktif olarak çıkıyor, makineyle alıyorum ancak hala sakal görüntüsü oluşmadı. Sakal sevmiyorum bu arada denemek icin kesmedim sadece. Çeneyle sağ sol birleşim yerleri hala dolu değil. Ama 18'e kadar bir şekil alır diye düşünüyorum. Bende 18'e gireceğim.

Şimdi gerçekten sakal istediğine emin misin diyenler var ama kötü çıkacağına güzel çıksın değil mi? :) Sakalın yüzü daha dolu gösterdiğini düşünüyorum ve bu hoşuma gidiyor zaten saçlarım da ince telli enazından odak noktasını biraz daha aşağılara çekerim 🤓👍

Geri