Arama sonuçları: *

1. S

KEKO nun hakaret sayılmaması

Evet keko kelimesi hakaret sayılmıyor, kaba söz olarak değerlendirilmiyor. Kelime anlamı gerekçe gösteriliyor. Bu kelimeyi ben üzerime kabul etmiyorum ve saygısızlık olarak algılıyorum. Çünkü cümle içerisinde kullanış şekli itibariyle bu amaçla kullanıldığı bariz ortadadır. Kabul edenler bu...
  2. S

Coinler Haram Mıdır?

Geçerli olmayan para için yatırım yapıp geçerli olmasını bekleyecek değilim. Çoğu oradaki ağın kullanımını artırmak için kasıtlı çıkarılan tokenler. Tabii o ücretleri kesen de doğal olarak ağı sağlayan taraf. Sana bana az gibi görünen 20 cent veya 1 dolar birikiyor birikiyor başka rakamlara...
  3. S

Coinler Haram Mıdır?

Yüzlerce airdrop çekersin hesaba ama yüzlerce dolar da ödersin işlem ücreti olarak. Hiçbiri tutmazsa yatırdığın paradan olursun. Sana ciddi geliyorsa sen al. Bana komik geliyor dönüp bakmam ve asıl anafikri atlamışsın "kumar ile ayni pozisyonda". Bu açıdan tekrar bak.
  4. S

Coinler Haram Mıdır?

Hocam üretimi aradan çıkarabilirsin, çünkü nereden bakarsan bak tüketimdir bu kriptolar. Asic, gpu, sunucu (sunucu, pos ve bulut madenciliğinde kullanılır) vb elektrik tüketen bir çok cihazla piyasada gezebiliyor. Yani tüketiyor. Zengin biri kriptoya para yatırmak yerine fabrika açarsa, ürün...
  5. S

Coinler Haram Mıdır?

Bu nasıl bir çelişki? Madem müslüman değilsin o zaman senin için haram ya da değil gibi bir kavramın önemi yokken niye yargıda bulunuyorsun? Komik olmuş.
  6. S

Coinler Haram Mıdır?

Arz ve talebe göre herhangi bir şeyin fiyatının ederinden fazla ya da az olması, yani haksız kazanç sağlaması haram olabilir. Bu konuda kesin bilgiye ahirette ulaşabiliriz diye düşünüyorum. Coin alıp satmak haram mı değil mi emin değilim ancak kaldıraçlı işlem gibi icatlar tam anlamıyla kumar...
  7. S

Teknobiyotiğin yaptığı dolandırıcılık değil de ne?

Hocam dava ile uğraşmanıza gerek yok. Hatta evinizden çıkmanıza bile gerek yok. Fatura, garanti belgesi ve üründe yaşadığınız soruna dair belgeleri e-devlet üzerinden THH'ye iletebilirsiniz online sistem ile. İstedikleri ve eğer öderseniz firmanın sizden aldığı ücreti de geri talep edersiniz...
  8. S

Zaten yapmaları için görüş mutlaka tekrar firma ile, çözüm sağlamıyorlarsa firmaya da söylersin ve THH başvurabilirsin. Tamam parasında değilsin de, garanti kapsamı dışında deyip de arıza yoksa bile neyin parasını alacaklar ki? Yine THH'ye başvurup, parayı ödeseniz dahi geri ödenmesini...
  9. S

Tüketici hakem heyetine başvurun derim. Garantisi varsa neyin parasını istiyor bu adamlar?
  10. S

Avrupa bizi kıskanıyor mu???

Yakında helvasını yeriz :ROFLMAO:
  11. S

letgo bir dolandırcı daha :D

1000 Dolar yerine kazayla 1000 TL yazmış olmasın? :ROFLMAO: :ROFLMAO:
  12. S

Gelecekten hiçbir umudum yok

Ben 33 yaşındayım. İlk walkman'imi biraz harçlıklardan biriktirip biraz da babamın katkısıyla aldım (kaset çalıyordu). Senin yaşlarındayken ateri istedim alınmadı para yok dediler (çok eski bir teknoloji). İlk Playstation'umu para biriktirip staj parasıyla kendim aldım. İlk bilgisayarımı...
  13. S

Telefonum çalındı nasıl bulabilirim?

Telefonun kutusu, faturası varsa bunlarla gidip polise de bildirebilirsin. Ancak bulunacağını sanmıyorum. Telefonu bul özelliği telefon kapatıldıysa çalışmaz bu arada.
  14. S

Uber'den Bu Şekilde Mesaj Alan Var mı? :D

https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/vatandaslari-boyle-aglarina-dusunuyorlar-1-dolandiriciligi-basladi-2306115 Aman hocam dikkat. Bence kale bile almayın mesajı ve numarayı engelleyebiliyorsanız engelleyin.
  15. S

Reaksiyon Skorum Çok Düşük :(

Kör oldum o ne öyle!
  16. S

Konu sahibi en iyi cevabı seçip rapor edebiliyor, modlar uygun görürse daha detaylı olan cevabı seçebilir bu ayrı konu.
  17. S

Hocam bildiğim konularda defalarca yardımcı olmuşumdur. 1 tane en iyi cevap raporlayan olmuş, tabii kendisine teşekkür ederim ama raporlamasa da bilecektim ki yardımım dokunduğu için bana duacı olacaktı. Bu benim için yeterliydi aslında. Hele ki reaksiyonu hiç önemsemedim.
  18. S

Hocam reaksiyona katkıda bulundum. Siz de bana bulunun demiyorum asla! Lütfen reaksiyon vermeyin bana. Reaksiyon verin diye yazmıyorum. Böyle şeyleri kafaya takmayın derim. Siz yardımcı olduğunuzu biliyorsanız, bilin ki yardımı alan kişi sizin için duacı olacaktır. Forumda reaksiyon olsa ne...
  19. S

RİPJAWS KİMDİR??????

Kanunları da tersten öğrenmiş.
  20. S

RİPJAWS KİMDİR??????

Bana bak çocuk, sen bana özelden telefonun varsa ver ben çok güzel ninni okurum hemen uyursun. İlgi istiyorsan ilgi, sevgi istiyorsan sevgi. Yemem yediririm, hiç bir şeyin eksik kalmaz.
Top Bottom