Neler Yeni

Teknobiyotiğin yaptığı dolandırıcılık değil de ne?

Furyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Taha Tuğrul Tuncel
Arkadaşlar teknobiyotikden 6ay önce bir sistem almıştım ancak fps drop aşıri işlemci ısınması var ve oyunlar kasıyor takılıyor cuma günü servise verdim ancak sorun yok diyorlar.Hiçmi ekran kartı kullanımını görmediniz?Hiçmi oyunda kasma görmediniz bide sorun bulamadık diye 180tl istiyolar ama bu düpedüz dolandırıcılık!Ne yapmalıyım?

G.P.U

80+ Silver
Arkadaşlar teknobiyotikden 6ay önce bir sistem almıştım ancak fps drop aşıri işlemci ısınması var ve oyunlar kasıyor takılıyor cuma günü servise verdim ancak sorun yok diyorlar.Hiçmi ekran kartı kullanımını görmediniz?Hiçmi oyunda kasma görmediniz bide sorun bulamadık diye 180tl istiyolar ama bu düpedüz dolandırıcılık!Ne yapmalıyım?
Teknobiyotik bence iyi değil zaten bedava windows için para alıyorlar üstüne normalden çok daha pahalı itopyadan bile pahalı ne kadar yolarsak o kadar kâr bakışı

Furyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Taha Tuğrul Tuncel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teknobiyotik bence iyi değil zaten bedava windows için para alıyorlar üstüne normalden çok daha pahalı itopyadan bile pahalı ne kadar yolarsak o kadar kâr bakışı
Yani hocam şimdi hem bilgisayarım olmadı hemde 180tl para vericez gelde saygılı ol bu adamlara

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Hocam parasında değilim ama yapsınlar
Zaten yapmaları için görüş mutlaka tekrar firma ile, çözüm sağlamıyorlarsa firmaya da söylersin ve THH başvurabilirsin. Tamam parasında değilsin de, garanti kapsamı dışında deyip de arıza yoksa bile neyin parasını alacaklar ki? Yine THH'ye başvurup, parayı ödeseniz dahi geri ödenmesini sağlayabilirsiniz.

-pSx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Selçuk Çiçek
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Overclock, Oyun
Instagram
@cicekselcukk
Bence de hakkını aramalısın, garantisi olan sisteme ücretli bakım onarım da neymiş. Sanki kullanıcı hatasından parça değiştirmişler gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaptıkları yanlış, ücret istemeleri daha da garip.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Yani hocam şimdi hem bilgisayarım olmadı hemde 180tl para vericez gelde saygılı ol bu adamlara
Bilgisayarda sorun olduğunu ilet geri gönder ısrar ediyorlarsa tüketici hakem heyetine yaz. Garantili ürün değil mi bunlar neyin ücretiymiş sor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
MyUserNamesThis
İlgilendiği Kategoriler
PC
Bu tarz bir şey forumda olmuştu itopya'da olmuştu bu sefer adam açtı davasını aldı parasını itopya'yada 3 ay reklam cezası mı ne verilmişti helal olsun adama sende yap aynısını aga

Furyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Taha Tuğrul Tuncel
Bilgisayarda sorun olduğunu ilet geri gönder ısrar ediyorlarsa tüketici hakem heyetine yaz. Garantili ürün değil mi bunlar neyin ücretiymiş sor.
Ya hocam bilerek sorun yokmuş diyolar 180tlyi cebe atıyorlar bidaha gönderirsem birdaha alacaklar

Bence de hakkını aramalısın, garantisi olan sisteme ücretli bakım onarım da neymiş. Sanki kullanıcı hatasından parça değiştirmişler gibi.

Yaptıkları yanlış, ücret istemeleri daha da garip.
Ne biliyim hocam kargo ile göndermek için form istediler onda yazıyomuş

Bu tarz bir şey forumda olmuştu itopya'da olmuştu bu sefer adam açtı davasını aldı parasını itopya'yada 3 ay reklam cezası mı ne verilmişti helal olsun adama sende yap aynısını aga
Dava ile uğraşmak istemiyorum.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Dava ile uğraşmak istemiyorum.
Hocam dava ile uğraşmanıza gerek yok. Hatta evinizden çıkmanıza bile gerek yok.
Fatura, garanti belgesi ve üründe yaşadığınız soruna dair belgeleri e-devlet üzerinden THH'ye iletebilirsiniz online sistem ile. İstedikleri ve eğer öderseniz firmanın sizden aldığı ücreti de geri talep edersiniz (bunu da belgeli şekilde THH'ye iletmeniz gerek). Karar çıkınca yükümlülüğünü yerine getirmek zorundadır firma, aksi durumda zaten ceza öderler. Karar olumsuz bile çıksa ekstra ücret ödemeniz gerekmez. Bu yüzden gönül rahatlığıyla THH'ye başvurabilirsiniz. Uğraşınız buraya mesaj yazmak kadar bir şey olur.

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Tekno dolandırıcı

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Yani siz oraya sorun var diye yolladınız, adamlar sorun bulamadık dedi, geri yollamadan 180 TL istiyor; doğru mu?

Top Bottom