Neler Yeni

Avrupa bizi kıskanıyor mu???

Süper sonic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Fıstıkçı şahap
Aaaaaaaaaaa

Son düzenleme:

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,597
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
2023'de görüşürüz bi anda teknoloji çağına atlayacağız sık dişini dostum (!)

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Ekonomi iyi değil bu arada saçmalamış gerçekten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok hocam böyle durucak. Bu system böyle iyi. Ilerde 2024 full Upgrade. Lakin rtx 4090 bi upgrade olabilir, kafam eserse🤣.
Çok durmaz gibi 2080 Super ve 3900XT 5 yıl duruyordu :D.

Ülke bu yüzden kötur gidiyor komik drğil yapmayın şu espiriyi insnşar bu yüzden eleştirmeye korkar oldular ya eleştirmekten kormayın
Aynen öyle. Gören diktatörlük var sanar. Herkes istediği gibi eleştirebilir.

Son düzenleme:

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,822
İsim
Eren Yeager
"İT" mi dedi keşke ağzının payını verseydin sözlü olarak ama neyse
O tarz insanlarla başa çıkılmaz zaten onlar yüzünden ülke bu durumda umarım yakında kurtuluruz onlardan.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Ahahaha , gerçekten bunu kâle aldın mı?

Bu arada evet kıskanıyorlar, ingiltereden Tom adında arkadaşım vardı. Bana dediği şey şu : o kadar insanlar birbirinin malını çalıyor hala ülkecek batmadınız. Bu yüzden kıskanılıyorsunuz : D

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
"İT" mi dedi keşke ağzının payını verseydin sözlü olarak ama neyse
O tarz insanlarla başa çıkılmaz zaten onlar yüzünden ülke bu durumda umarım yakında kurtuluruz onlardan.
Yakında helvasını yeriz :ROFLMAO:

Oğuz Kağan Ayhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Oğuz Kağan Ayhan
Evet bugün markete gittim ve fiyatlardan kendi kendime yakınıyordum. Sanırım biraz sesli konuşmuşum. Arkadan birkaç amca sen vatan haini bir teröristsin dediler bana . İlk başta belki bana dememişlerdir diye düşündüm ve duymazlıktan geldim. Ama daha sonra arkadan bana dokundu ve aynısını bidaha dedi. Sırf fiyatları çok geldiği için. Sonra herkesin tahmin ediceği gibi ekonomi tartışmasına girdik ve o büyülü söz geldi "avrupa bizi kıskanıyor yeğenim" Bende düzgünce bize kıskanmadıklarını üstüne bizle dalga geçtiklerini anlamatmaya çalştım ve tabii ki anlamadılar. Ondan sonra bizi kıskandıklarını neye göre çıkarıyosunuz çoğunuz ankara dışına çıkmamaış insanlarsınız dedim (ankarada oturuyorum) adamlar dediki akrabam almanyada oturuyor onlar söyledi dedi heralde bunlar duyduklarıyla hareket ediyor bir araştırma falan yok. Sonra bana sordu sen nerden biliyosun dedi. Bende nazikçe ingiliz kimliğiminde olduğunu ve ingilterede birkaç yıl yaşadığımı söylediğim anda biraz düşündü ve söyleyecek bişey bulamadı sonra bana fetöcü "İT" dedi( tabi başka bişeyler de dedi ama buraya yazamam ban yerim) ve hiçbir şey olmamış gibi sadece *100gr et aldı ve gitti . Size sorum bu?

Sizce avrupa bizi kıskanıyor mu?
Sizce ekonomi nasıl?
Sizce bu araştırmadan konuşan kör cahil insanlarla nasıl başa çıkılır?
Sizin görüşleriniz nelerdir burada ister iktidar ister muhalefet yanlısı olun gelin yazın insani bir şekilde tartışalım
Avrupa bizi kıskanıyosa yazıq gafalarına

Yıldırım Beyazid

80+ Bronze
Avrupa çok yemiştir Osmanlı Tokadı

Top Bottom