Evet bugün markete gittim ve fiyatlardan kendi kendime yakınıyordum. Sanırım biraz sesli konuşmuşum. Arkadan birkaç amca sen vatan haini bir teröristsin dediler bana . İlk başta belki bana dememişlerdir diye düşündüm ve duymazlıktan geldim. Ama daha sonra arkadan bana dokundu ve aynısını bidaha dedi. Sırf fiyatları çok geldiği için. Sonra herkesin tahmin ediceği gibi ekonomi tartışmasına girdik ve o büyülü söz geldi "avrupa bizi kıskanıyor yeğenim" Bende düzgünce bize kıskanmadıklarını üstüne bizle dalga geçtiklerini anlamatmaya çalştım ve tabii ki anlamadılar. Ondan sonra bizi kıskandıklarını neye göre çıkarıyosunuz çoğunuz ankara dışına çıkmamaış insanlarsınız dedim (ankarada oturuyorum) adamlar dediki akrabam almanyada oturuyor onlar söyledi dedi heralde bunlar duyduklarıyla hareket ediyor bir araştırma falan yok. Sonra bana sordu sen nerden biliyosun dedi. Bende nazikçe ingiliz kimliğiminde olduğunu ve ingilterede birkaç yıl yaşadığımı söylediğim anda biraz düşündü ve söyleyecek bişey bulamadı sonra bana fetöcü "İT" dedi( tabi başka bişeyler de dedi ama buraya yazamam ban yerim) ve hiçbir şey olmamış gibi sadece *100gr et aldı ve gitti . Size sorum bu?
Sizce avrupa bizi kıskanıyor mu?
Sizce ekonomi nasıl?
Sizce bu araştırmadan konuşan kör cahil insanlarla nasıl başa çıkılır?
Sizin görüşleriniz nelerdir burada ister iktidar ister muhalefet yanlısı olun gelin yazın insani bir şekilde tartışalım