Neler Yeni

Avrupa bizi kıskanıyor mu???

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Eved kıskanıyo merkel dedi gonuşmasında sen ekmağı dolarlan mı alıyon he dolarlan işin mi va (!)

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bence bizi kıskanıyorlar (!) hemde çok peki neden ? Çünkü devlet herhangi bir üründe üreticiden çok daha fazla kazanıyor. Sadece vergi ile düşünsene sen Almanya’sın diyelim halkına önem veriyorsun 1 milyar dolar eğitim için yatırım yapıyorsun ama yandaki Türkiye geliyo hiç bi şey üretmeyip , üretenden çok daha fazla kazanıyor

OsmanUCR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Osman Uçar
Evet bugün markete gittim ve fiyatlardan kendi kendime yakınıyordum. Sanırım biraz sesli konuşmuşum. Arkadan birkaç amca sen vatan haini bir teröristsin dediler bana . İlk başta belki bana dememişlerdir diye düşündüm ve duymazlıktan geldim. Ama daha sonra arkadan bana dokundu ve aynısını bidaha dedi. Sırf fiyatları çok geldiği için. Sonra herkesin tahmin ediceği gibi ekonomi tartışmasına girdik ve o büyülü söz geldi "avrupa bizi kıskanıyor yeğenim" Bende düzgünce bize kıskanmadıklarını üstüne bizle dalga geçtiklerini anlamatmaya çalştım ve tabii ki anlamadılar. Ondan sonra bizi kıskandıklarını neye göre çıkarıyosunuz çoğunuz ankara dışına çıkmamaış insanlarsınız dedim (ankarada oturuyorum) adamlar dediki akrabam almanyada oturuyor onlar söyledi dedi heralde bunlar duyduklarıyla hareket ediyor bir araştırma falan yok. Sonra bana sordu sen nerden biliyosun dedi. Bende nazikçe ingiliz kimliğiminde olduğunu ve ingilterede birkaç yıl yaşadığımı söylediğim anda biraz düşündü ve söyleyecek bişey bulamadı sonra bana fetöcü "İT" dedi( tabi başka bişeyler de dedi ama buraya yazamam ban yerim) ve hiçbir şey olmamış gibi sadece *100gr et aldı ve gitti . Size sorum bu?

Sizce avrupa bizi kıskanıyor mu?
Sizce ekonomi nasıl?
Sizce bu araştırmadan konuşan kör cahil insanlarla nasıl başa çıkılır?
Sizin görüşleriniz nelerdir burada ister iktidar ister muhalefet yanlısı olun gelin yazın insani bir şekilde tartışalım
Ne sandın yeğenim tabii ki kıskanıyor

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
Utku Şeref
dostum hic gercekci gelmiyor , hayat pahaliliğindan herkes yakiniyor şuan , oyke cikipta kimse terorist demez , onu gercekten diyen adaminda akli dengesi yoktur ,
dostum inanmıyorsan yapabileceğim bir şey yok olayda adam gelip fiyatın neyini beğnmiyosun bu fiyatı ancak terörcüler ve hainler beğenmez dedi zaten ilk kez gördüğüm bir 45 50 yaşındaki adam markette 15 yaşındaki bana küfür edebiliyorsa o adamın akli dengesinin düzgün olmasını bekleme

Top Bottom