Arama sonuçları: *

1. SeastoreKing

Kaçak Tablet ve Telefon alınır mı?. Nereden alabilirim?

yurtdışından tablet alsan da normal kullanırsın bir problem çıkmaz. telefonun imei sıkıntısı oluyor sadece.
  2. SeastoreKing

Donanım ile İlgili Özlü Sözler

Ben başlıyorum sizden de bekliyorum. 1- Yanan kalbimdi sen işlemcimi gördün 2- geçmişe paspas yerine bilgisayara format çektik.
  3. SeastoreKing

Sanırım intihar edicem

videonun başlığına bakıp ne alaka diyebilirsin ama video çok derin anlamlar içeriyor izlemeni tavsiye ederim. 1622862255 beğendiğim bir sözü de şuraya bırakayım: Herkes Everest'e tırmanamayabilir; ama herkesin tırmanabileceği bir Everest'i vardır.
  4. SeastoreKing

13 yaşına gireceğim gün tek başıma uçağa binebilir miyim ?

12 yaş üstü diyorsa benim bildiğim 12 yaşındaki olanların da binebilmesi lazım.
  5. SeastoreKing

Ziya Selçuk'un Gençliğim diye Marlon Brando'nun Fotoğrafını Paylaşması

Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz? Adam resmen bizimle dalga geçiyor :D
  6. SeastoreKing

Ekran karti olmayan sisteme apu sistem mi denir ?

yen i anakartlarda yok. güçleri hani kıza dersin ya nefes alsın yeter oda görüntü versin yeter gücünde.
  7. SeastoreKing

evet eski anakartlarda da dahili grafik birimi var. ama artık onlar çok eskide kaldı.
  8. SeastoreKing

apu olmayıp ekran akrtıda yoksa zaten o pc görüntü vermez. :D grafik birimi yok çünkü içinde.
  9. SeastoreKing

Apu Sistemlerde dahili grafik birimi vardır. oda ekran akrtında bulunan gpu ya tekabul ediyor yani ekren artıyla aynı işi yapar. sadece gpu işlemciye entegredir. Bellek gücünü ise sistemin belleklerinden alır.
  10. SeastoreKing

Bu konuyu Moderasyonlar pls silin

niye yatılıya gidiyorsun?
  11. SeastoreKing

İlk 2. El ilanını koydum gerisini de sizden bekliyorum.

sağl ık olsun. ben biraz pusuda bekliyordum açıkçası yalan yok. :d
  12. SeastoreKing

İlk 2. El ilanını koydum gerisini de sizden bekliyorum.

Hayırlısıyla siftahı açmak bana denk geldi. Burası büyüyecek gibime geliyor. Eğer sizinde 2. el satmak istediğiniz ürünler varsa çekinmeden koyabilirsiniz. belki sizin ürününüzü ben alırım. :D
  13. SeastoreKing

Abdullah Abi neden discord sunucusuna uğramıyor

Evet merak ettiğim bir şey en son baktığımda 6 ay önce mesaj yazmış.
  14. SeastoreKing

Nükleer Santraller hakkında ki düşünceleriniz neler?

Nükleer santraller sadece atık olarak su buharı çıkarır. Nükleer enerji suyu ısıtarak buharlaştırır ve buhar gücü ile türbinler dönerek elektrik üretir. Bacalarından sadece su buharı çıkar.
Top Bottom