The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
Bence fazla çevre dostu olmayan bir şey.
Bir çok enerji türüne göre daha iyi ama çok fazla atık üretiyor.
Şu anda yapılmakta olan Akkuyu Nükleer Santralinin çevresinden oturan kişiler bundan rahatsız. Nükleer Santral deyince bir çok kişinin aklına nükleer kazalar geliyor.
Ama Santral doğru şekilde yönetilirse sorun olacağını düşünmüyorum, o santral 9 büyüklüğünde ki bir depreme dayanıklı zaten.
Oluşan atıkların %80'ini dönüştürüp tekrar kullanabileceklerini duydum.
Nükleer Santral deyince su kaçıran bozuk bir musluk gibi, her yere radyasyon yayan bir canavar olarak görülmesi bence yanlış.
Kardeşim bile nükleer santral kelimesini duyunca onu patlamaya hazır bir bombaya benzetiyor.
Bütün santraller Pripyat şehrinde ki Çernobil reaktörüne benzetiliyor.
Sizin düşünceleriniz neler?
Bir çok enerji türüne göre daha iyi ama çok fazla atık üretiyor.
Şu anda yapılmakta olan Akkuyu Nükleer Santralinin çevresinden oturan kişiler bundan rahatsız. Nükleer Santral deyince bir çok kişinin aklına nükleer kazalar geliyor.
Ama Santral doğru şekilde yönetilirse sorun olacağını düşünmüyorum, o santral 9 büyüklüğünde ki bir depreme dayanıklı zaten.
Oluşan atıkların %80'ini dönüştürüp tekrar kullanabileceklerini duydum.
Nükleer Santral deyince su kaçıran bozuk bir musluk gibi, her yere radyasyon yayan bir canavar olarak görülmesi bence yanlış.
Kardeşim bile nükleer santral kelimesini duyunca onu patlamaya hazır bir bombaya benzetiyor.
Bütün santraller Pripyat şehrinde ki Çernobil reaktörüne benzetiliyor.
Sizin düşünceleriniz neler?