Arama sonuçları: *

1. Shimaida

Kavga ve küfür mahkeme nasıl olur?

Hocam nereden başvuracağım? Mahkeme gününü mü beklemek lazım illa? Ve benim avukatım yok karşının avukatı vardır bu durumda ne olur acaba?
  2. Shimaida

Valla hocam davanın düşmesini istiyorum çünkü inanın uğraşmak istemiyorum günde 13-14 saat kuryelik yapıyorum. Bir de yurt dışına gideceğim benim için daha zor olur. 50cc cooper :ROFLMAO::ROFLMAO: 0-50 kmh 2 yılo.O2
  3. Shimaida

Hocam bunun sipariş verenle ilgisi yok. Apartmanın önündeki çar çakal topluluğu yüzünden.
  4. Shimaida

Hocam beni dövdüler ben darp raporu aldım ben bu yüzden şikayetçi oldum bunun kanıtı var yani darp raporunda, kendilerini de dövmüşüm ben güya :p:ROFLMAO: Lan benim boyunuma atlayıp kaskım yeredüşüyo kolumu çeviriyo ben de geri çekilirken birkaç tane sallıyorum. Sonra bunlar beni dövme sebebi...
  5. Shimaida

Emin misiniz hocam? Önceden sabıka kaydım yok bunlardan daha müslüman olduğum kesin. CMK avukatı nedir acaba?
  6. Shimaida

Arkadaşlar olayı kısaca anlatıyorum apartmanın birine normal bir şekilde girdim motorumla sipariş için. Arkamdan biri geldi dedi çok hızlı geliyon falan dedi ben de hımırdanarak tamam sıkıntı yok dedim çünkü maske var ağzımda kask da kafam da. Sonra bunun aile fertlerinden biri de ne artist...
  7. Shimaida

Polis Olmak İstiyorum Ne Yapmalıyım

PMYO için TYT sınavı. POMEM için KPSS, Ön Lisans ve Lisans düzeylerinden mezun olman.
  8. Shimaida

Seçimler Neden E-Devlet Üzerinden Yapılmıyor

Doğudaki insanlara interneti sen sağlayacaksın herhalde.
  9. Shimaida

Steam cüzdan kodlarını nerede satabilirim?

Elimde 500 TL'lik Steam Cüzdan kodu var. 5 adet 100 TL'lik olmak üzere. Ancak hiçbir türlü alıcı bulamıyorum. Tanesi 92 TL. 5'ini bir alana 450 TL yani 50 TL daha ucuz. İnternetten en ucuz fiyattan daha da ucuz hatta internette bu tür kodlar 10 TL fazla fiyatına satılıyor. Daha hızlı alıcı...
  10. Shimaida

yemeksepeti arayüz değişikliği

Bize niye soruyon neden yaptıklarını gidip kendilerine sorsana?o.O2
  11. Shimaida

Korona temaslısı okula gitmek

Riskli görünüyorum. Bugünün devamsızlığını işlemişler. Müdür yardımcısı düzelteceğini söylemiş.
  12. Shimaida

20'yi geçince sıkıntı oluyor diyorlar.
  13. Shimaida

Ben özürlüye de işlenmesini istemiyorum işte sorun orda. Zaten devamsızlığım sınırda. Keyfi yapmıyorum ki devamsızlığı.
  14. Shimaida

Kesin mi? Yani Özürlü'ye de mi işlenmeyecek?
  15. Shimaida

Korona temaslısıyım okula gitmeyeceğim ancak devamsızlığıma işlenmesini sıkıntı ediyorum, işlenir mi? Sildirebilir miyim bu devamsızlığı? Raporlu olarak geçecek sanırım ama okul başladıktan 2 hafta sonra 9 gün rapor almam gerekmişti çok hastaydım, bunlar çoğalırsa devamsızlıktan kalırım falan...
  16. Shimaida

Ateist oldum!!!!!!!!!!!

Sınıftaki güzel kız "Ateistler hawali yha" demiştir ve sonuç.
  17. Shimaida

Öğretmen Bana Ağır Küfür Etti Ne Yapmam Gerek ?

Bu kadar agresifsin işte. Allah bilir hocaya ne artislik taslamışındır. Şu yazdığın cevaplara bakılacak olursa haketmişsin.
  18. Shimaida

Bu kişi gerçekten numaramı polise verirmi

Ben olsam önce "abi dur bi şey diyecem" derdim sonra tekrar küfür ederdim :)
Top Bottom