Neler Yeni

Ateist oldum!!!!!!!!!!!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
sabri reis
Normalde de öyle namazını kılan bir Müslüman değildim dinimi iyice araştırdım ve ateist olmaya karar verdim normalde ateist olalı 1 aydan fazla süre oldu ama bende nedense konuyu şimdi açma gereği duydum neyse lafı çok uzatmadan sorularınızı alayım.
Not: karakter uyarısı verdiği için ünlem koydum

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Allah yoksa bu dağları kim yarattı be adam?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Wer bana ilgi konusu.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,458
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Normalde de öyle namazını kılan bir Müslüman değildim dinimi iyice araştırdım ve ateist olmaya karar verdim normalde ateist olalı 1 aydan fazla süre oldu ama bende nedense konuyu şimdi açma gereği duydum neyse lafı çok uzatmadan sorularınızı alayım.
Not: karakter uyarısı verdiği için ünlem koydum
Bundan bizene. Senin düşüncen sana benim düşüncem bana. Kimseyi ilgilendirmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fpu ateist değil, çorba olum. onu niye etiketledin

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Allah yoksa bu dağları kim yarattı be adam?
çukurluklar akarsular, rüzgarlar, buzulların etkisiyle biriken tortular, kıtaların kaymasıyla yan basınçlara uğrarsa yumuşak olan tabakalar kıvrılarak yükselir ve dağlar oluşur. Bu dağların yükselen kısımalarına antiklinal, çukurda kalan kısımlarına senklinal denir.

erny

80+ Bronze
çukurluklar akarsular, rüzgarlar, buzulların etkisiyle biriken tortular, kıtaların kaymasıyla yan basınçlara uğrarsa yumuşak olan tabakalar kıvrılarak yükselir ve dağlar oluşur. Bu dağların yükselen kısımalarına antiklinal, çukurda kalan kısımlarına senklinal denir.
Dağların oluşumuna orojenez denir ve konveksiyonel akıntı ile birlikte hareket eden levhaların birbirine basınç ve arada bulunan tortul tabaka yükselmeye başlar. Bu yükselme iki çeşit dağ oluşumuna etki eder. Esnek yapıda olanlar kıvrılarak, sert yapıda olanlar ise kırılarak yükselmeye devam eder. Kıvrımlı dağların yüksekte kalan yerlerine antiklinal çanaklaşan kısımlarına ise senklinal denir. Kırıklı dağların yüksekte kalan kısımlarına horst ve çöken kısımlarına graben denir.

Shimaida

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
galip
İyi halt yedin.
Sınıftaki güzel kız "Ateistler hawali yha" demiştir ve sonuç.
7.PNG

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom