İyi forumlar.
Bugün ayt de edebiyat fen yaptım, matematiğim boş. Sayısal ve eşit ağırlık puanı hesaplanacak mı?
hesaplanmaz diye duyum aldım, bilgiler yazarsa sevinirim
Evet 4400 vp aldım banka parayı kesti ama ellerine para ulaşmadığını söylediler. Gpay da sıkıntı olduklarını söyledi. 3 iş günü içinde döneceğiz dediler. Umarım dönüş yaparlar. Hiç beklemeye değmez 10 tl fazla ver güvenilir olsun
Kardeşim öncelikle geçmiş olsun ben ve annemde yakalandık virüse beslenme çok önemli bol bol sıcak şeyler için tarhana, ıhlamur çay vb. biz çok şükür atlattık babanda en yakın zamanda iyileşir inşallah
Kankam 1 haftada gelsin ona okeyim. Şubeyi 10 larca kez aramama rağmen telefonu açma zahmetine giremiyorlar. Burda yok dese ben onca yolu boşuna gitmem değil mi?
Merkezi yerde oturuyorum hocam üstelik kargo hiç iyi değil şubeye gitmeden 12 defa aradım açmıyorlar bile. Upsyi araştırırsanız kaliteli diyeceğinizi sanmıyorum
Da-3 dün Kargoya verildi bugün şubeye teslim edildi diye mesaj aldım gittim burda yok diyorlar. Teslim edilme gününüde 16 sına vermişler 1 haftada kargo teslim etmek nedir? Sistemi alan arkadaşlar hangi kargoyla geldi size