Arama sonuçları: *

1. Smtakm

YKS HAKKINDA BİLGİLİLER YAZSIN LÜTFEN.

İyi forumlar. Bugün ayt de edebiyat fen yaptım, matematiğim boş. Sayısal ve eşit ağırlık puanı hesaplanacak mı? hesaplanmaz diye duyum aldım, bilgiler yazarsa sevinirim
  2. Smtakm

COVİD-19 olanlar bakabilirmi ?

Eve ilaç vermeye gelecekler. Test olmaya senin gitmen gerekiyor.
  3. Smtakm

Dijipin güvenilir mi?

Uzun uğraşlar sonucu bugün alabildim. Ben dönüş yapmasam hiç bilgi vermiceklerdi heralde
  4. Smtakm

Bu forumun kitlesinin çok kötü olması

Dedi tommy vercetti
  5. Smtakm

Dijipin güvenilir mi?

Evet 4400 vp aldım banka parayı kesti ama ellerine para ulaşmadığını söylediler. Gpay da sıkıntı olduklarını söyledi. 3 iş günü içinde döneceğiz dediler. Umarım dönüş yaparlar. Hiç beklemeye değmez 10 tl fazla ver güvenilir olsun
  6. Smtakm

Üniversiteye nereye gideyim?

Eskişehir, öğrenci şehri. Her şey ucuz Bursa Akdeniz vb düşünüyorsan çok pahalı
  7. Smtakm

Kimler hangi telefonu kullanıyor?

Iphone 6s
  8. Smtakm

İnstagramda durum fotoğrafları büyük

Up up
  9. Smtakm

oynadığınız ilk oyun

Metin2
  10. Smtakm

Babam korona virüsüne yakalandı

Kardeşim öncelikle geçmiş olsun ben ve annemde yakalandık virüse beslenme çok önemli bol bol sıcak şeyler için tarhana, ıhlamur çay vb. biz çok şükür atlattık babanda en yakın zamanda iyileşir inşallah
  11. Smtakm

Erkek cilt bakımı nasıl olmalı?

stresten uzak dur yeter
  12. Smtakm

Spora başlıcam ilk ne ne yapmalıyım ?

13. Smtakm

Ups Kargo rezaleti...

Kankam 1 haftada gelsin ona okeyim. Şubeyi 10 larca kez aramama rağmen telefonu açma zahmetine giremiyorlar. Burda yok dese ben onca yolu boşuna gitmem değil mi?
  14. Smtakm

Ups Kargo rezaleti...

Ne heyecanı kardeşim neden bahsediyorsun sen memlekete gideceğim yoksa 1 ay da gelsin. Yukarda yazdıklarımı tekrar oku körü körüne savunma.
  15. Smtakm

Ups Kargo rezaleti...

Merkezi yerde oturuyorum hocam üstelik kargo hiç iyi değil şubeye gitmeden 12 defa aradım açmıyorlar bile. Upsyi araştırırsanız kaliteli diyeceğinizi sanmıyorum
  16. Smtakm

Ups Kargo rezaleti...

Geçmiş geçmişte kaldı hocam son günlerde çok sipariş verdim Kargoya verildikten max 2 gün sonra teslim ettiler.
  17. Smtakm

Ups Kargo rezaleti...

Da-3 dün Kargoya verildi bugün şubeye teslim edildi diye mesaj aldım gittim burda yok diyorlar. Teslim edilme gününüde 16 sına vermişler 1 haftada kargo teslim etmek nedir? Sistemi alan arkadaşlar hangi kargoyla geldi size
  18. Smtakm

Sonunda Aldım Dostlar

Hayırlı olsun dostum
  19. Smtakm

DA SISTEM 3 kargo gelince yapılcaklar

Nerde oturuyorsun ve ne zaman sipariş verdin hocam. Kargoda büzüklük falan varsa geri gönder
  20. Smtakm

Sonunda Hayalimi Gerçekleştirdim

Hayırlı olsun
Top Bottom