Gta vice
80+
Hiç kusura bakmayın da donanım arşivinin youtube kanalını severek takip ediyorum ama bu forumun kitlesi cidden %70 ı ciddeyitsiz çoluk çocuk mesela geçenlerde bir konu açtım birden oyunlar kasmaya başladı diye adam diyor hdd ve ssd sorunlu 3 günde nasıl bozulabilir? Ayrıca sorun drop ta değil fps çok düşük 3 oyunda sadece 1 oyunda drop giriyor ve bu olay çoğu konuda oluyor bunu geçtim konu dışı açılan konular saçma sapan birçoğu yok babama nasıl bilgisayar aldırtabilirim 10 yaşında nerede çalışabilirim internetnetten uğraşmadan nasıl para kazanabilirim böyle konular.
Örnek denk geldiğim mesajlar.
Birisi kulaklık önerisi istiyor diğeri de sadece yorumları iyi diye hiçbir şekilde ne kullanmış ne görmüş incelemesine bile bakmamış ama öneriyor.
Psu önerisinde bilinmeyen markaları önerlenler çok. Bunu söyleyince de fsp psular patlamıyor mu? Diye saçma bir mesaj alıyoruz.
Bunlar sadece denk geldiklerim bu forumda günde 5 dk bile geçirmiyorum ama genel bir baktığımda bu mesajlardan çok var o yüzden 1 2 kişi yüzünden formu kötüleme falan demeyin forumun %70 i böyle.
Örnek denk geldiğim mesajlar.
Birisi kulaklık önerisi istiyor diğeri de sadece yorumları iyi diye hiçbir şekilde ne kullanmış ne görmüş incelemesine bile bakmamış ama öneriyor.
Psu önerisinde bilinmeyen markaları önerlenler çok. Bunu söyleyince de fsp psular patlamıyor mu? Diye saçma bir mesaj alıyoruz.
Bunlar sadece denk geldiklerim bu forumda günde 5 dk bile geçirmiyorum ama genel bir baktığımda bu mesajlardan çok var o yüzden 1 2 kişi yüzünden formu kötüleme falan demeyin forumun %70 i böyle.