Puan ve yüzdeliğin ne ve hangi lise ye gittin hayırlı olsun güle güke kullan
Aloo
Kanka ben 482 almıştım normalde ama bir şeyler oldu %12 ye girdim. Ankara fene girebiliyordum olmadı ama bir sürü bursluluk sınavına girdim ve çoğundan %100 burs aldım ve Nesibe Aydın'ın fenine girdim. Özel isteyen tüm %1 deki öğrenciler oraya giriyorPuan ve yüzdeliğin ne ve hangi lise ye gittin hayırlı olsun güle güke kullan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aloo
12 dilime nası giriyon la ben 445 aldım mehmet emin resulzadeye girdim 2.08 kaydırmamı yaptınKanka ben 482 almıştım normalde ama bir şeyler oldu %12 ye girdim. Ankara fene girebiliyordum olmadı ama bir sürü bursluluk sınavına girdim ve çoğundan %100 burs aldım ve Nesibe Aydın'ın fenine girdim. Özel isteyen tüm %1 deki öğrenciler oraya giriyor
Bende ilk kontrol ettiğimde 475 alıyodum 0.50 lere falan denk geliyoKanka ben 482 almıştım normalde ama bir şeyler oldu %12 ye girdim. Ankara fene girebiliyordum olmadı ama bir sürü bursluluk sınavına girdim ve çoğundan %100 burs aldım ve Nesibe Aydın'ın fenine girdim. Özel isteyen tüm %1 deki öğrenciler oraya giriyor
Sonra baktın yanlış kontrol ermişim12 dilime nası giriyon la ben 445 aldım mehmet emin resulzadeye girdim 2.08 kaydırmamı yaptın
Bende ilk kontrol ettiğimde 475 alıyodum 0.50 lere falan denk geliyo
Bu arada imzanı göremiyorum mobilde ne aldın bi yazabilirmisinKanka ben 482 almıştım normalde ama bir şeyler oldu %12 ye girdim. Ankara fene girebiliyordum olmadı ama bir sürü bursluluk sınavına girdim ve çoğundan %100 burs aldım ve Nesibe Aydın'ın fenine girdim. Özel isteyen tüm %1 deki öğrenciler oraya giriyor
Maalesef ya. Resulzade de bir sürü arkadaşım var12 dilime nası giriyon la ben 445 aldım mehmet emin resulzadeye girdim 2.08 kaydırmamı yaptın
Sonra baktın yanlış kontrol ermişim
Bu arada imzanı göremiyorum mobilde ne aldın bi yazabilirmisin
Ryzen 3 3100, Gigabayte B450M S2H, Gigabayte 1660 Super OC 6GB, Samsung 860 EVO 250GB, Cooler Master MB511, Gskill Ripjaws 2X8 16GB 3200MHZ, Gamepower Saber RGB, Asus TUF Gaming M3, Logitech G432, Philips V242V8A12 dilime nası giriyon la ben 445 aldım mehmet emin resulzadeye girdim 2.08 kaydırmamı yaptın
Sonra baktın yanlış kontrol ermişim
Bu arada imzanı göremiyorum mobilde ne aldın bi yazabilirmisin
Yok kanka kırmızı ben fazla renge gelemiyorum klavye mouse kasa her şeyi kırmızı hatta :dMB511 ARGB model ise bir fotosunu atabilir misin ya sana zahmet olmazsa.
Hayırlı olsunBugün tam anlamıyla imzam da ki sistemi kurdum hatta bu mesajı setupumdan atıyorum ve çok mutluyum. 6-7 yıldır bu hayalim var çok çalıştım Fen Lisesine girdim ve pcmi aldım. İdare eder en azından beni 6-7 yıl. Allah herkese daha iyisini nasip etsin olmaz demeyin bende diyordum ama oldu. İyi akşamlar...
Hayırlı olsun mehmet rmin redulzadede bu sene giren tanıduğın kim var adını söyle belki bizim sınıftadırRyzen 3 3100, Gigabayte B450M S2H, Gigabayte 1660 Super OC 6GB, Samsung 860 EVO 250GB, Cooler Master MB511, Gskill Ripjaws 2X8 16GB 3200MHZ, Gamepower Saber RGB, Asus TUF Gaming M3, Logitech G432, Philips V242V8A
Yok kanka kırmızı ben fazla renge gelemiyorum klavye mouse kasa her şeyi kırmızı hatta :d
Kutay Salter, Deniz MuratçavuşoğluHayırlı olsun mehmet rmin redulzadede bu sene giren tanıduğın kim var adını söyle belki bizim sınıftadır
Fen lisesi düz ankara fen gibi ama sadece özel 1-2k para veriyosun.Özel fen lisesi nasıl oluyor ?