Arama sonuçları: *

1. Storagon

Piyasadaki en uygun laptop veya ps4 hangisi?

2. el ?
  2. Storagon

MSI Afterburner Bu Ayaları Kafasına Göre Mi Ayarlıyor ?

MSI Afterburner Bu Ayaları Kafasına Göre Mi Ayarlıyor ? Sistemin ayarlarına mı karışıyor ? Nasıl olmalı ?
  3. Storagon

Sanırım Asosyalim ...

Çok kalabalık alanlarda rahat hareket edemiyorum. Okulda da sınıf harici rahat değilim. Yalnız kalmayı severim ama kafa dinlersin geri iletişim kurarsın bende o da yok :(
  4. Storagon

Spotify benzeri uygulama yapabilir miyim ?

O tarz işlere girmeyi düşünmüyorum. Bence yorumu silin :D
  5. Storagon

Sanırım Asosyalim ...

Olmuyor maalesef
  6. Storagon

Öyle uygulamalara para vermeyi sevmiyorum :D
  7. Storagon

Babam bana her türlü tersliği yapıyor

1000 küsür değil mi ? 1712520257 Ben neden 1000 biliyorum :D
  8. Storagon

Babam bana her türlü tersliği yapıyor

Bursluluk olabilir ama 1000 küsür bursluluk
  9. Storagon

Spotify kullanıyorum ama sürekli reklam çıkıyor. Premiuma para veremem :) Kendim kullanmak için Spotify benzeri uygulama yapabilir miyim ? İnternet gerekmeyecek kendim şarkıları uygulamaya yükleyip kendim dinleyeceğim. Amacım arayüzü kullanmak. APK tarzı kendim yapıp kendim kullanacağım.
  10. Storagon

Sanırım Asosyalim ...

İnsan birisiyle konuşmak derdini anlatmak istiyor.
  11. Storagon

Sanırım Asosyalim ...

Uzun zamandır düşünüyorum acaba asosyal miyim, diye. Şu anda asosyal olduğuma karar verdim. Odasından çıkmayan, arkadaş ortamı olmayan okuldan eve - evden okula gidip gelen birisiyim. Zorunlu ihtiyaçlar haricinde de odamdan çıkmıyorum. Asosyal miyim tam emin değilim ama sizlerin de fikrini almak...
  12. Storagon

Film Önerisi Yapar Mısınız

Doğu Eksperesinde Cinayet tarzı (polisiye oluyor sanırsam) izlemeye değer film öneriniz varsa yazabilir misiniz ?
  13. Storagon

Yeni yil beklentileriniz neler

Elimdeki sistemi satıp RTX 4070 li güzel bir sistem almak. İyi arkadaşlar edinmek. Kız arkadaşım da olsa fena omazdı :) Mutlu ve huzurlu bir aileye sahip olmak.
  14. Storagon

Sevdiğim kız en yakın arkadaşımın eski sevgilisi çıktı

Hocam ben de öneri yapayım :D Kız size karşı ilgili davranmıyorsa açılmayın bile. O size karşı açılsın. Bana kalırsa bu işlere hiç girmeyin derim ama siz bilirsiniz. Aşkın gözü kördür.
  15. Storagon

Sevdiğim kız en yakın arkadaşımın eski sevgilisi çıktı

Hocam sorun burada bence en yakın arkadaşınız size hiç bahsetmediyse sorun var demektir. Ama o zaman arkadaşsanız tabi. 1703862824 Hayır kız ona yürüyorsa o koşsun :D
  16. Storagon

Nasıl Para Kazanabilirim ?

Sermayem 2.500-3000 vivarı maksimum.
  17. Storagon

Nasıl Para Kazanabilirim ?

10. sınıfım kendi paramı kazanmak istiyorum. Okumamak gibi bir amacım yok. Harçlığımı çıkarabilecek şekilde evden para kazanmak istiyorum. Freelancer iş yapabileceğimi sanmıyorum. Borsa işine girebilme şansım da yok. Önerilerinizi bekliyorum. Al-sat yapmayı düşünüyorum. İstediğim özelliklerde...
  18. Storagon

İmzamdaki Sistemden Nasıl Bir Sisteme Geçebilirim ?

Hocam seneye 11 olacağım TYT üstüne AYT de gelmiş olacak. O yüzden yükseltme yapmak istedim. Ama babam pek sıcak bakmadı. Daha yeni aldık diyor. Sistemi Mayısta aldım.
  19. Storagon

İmzamdaki Sistemden Nasıl Bir Sisteme Geçebilirim ?

İmzamdaki Sistemden Nasıl Bir Sisteme Geçebilirim ? Öncelikle belirteyim sistemim bana yeterli geliyor ama yaza doğru yükseltmek istiyorum. O yüzden hazır sistem önerisi falan yapmanıza gerek yok. CPU: GPU: Anakart: olarak belirtmeniz yeterli olacaktır. Yaza doğru hazır sistem bakacağım. O...
  20. Storagon

Bu Etkinlik Bitti Mi ?

:D Azminizden dolayı sizi kutluyoruz
Top Bottom