Neler Yeni

Sanırım Asosyalim ...

Storagon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Asım
Uzun zamandır düşünüyorum acaba asosyal miyim, diye. Şu anda asosyal olduğuma karar verdim. Odasından çıkmayan, arkadaş ortamı olmayan okuldan eve - evden okula gidip gelen birisiyim. Zorunlu ihtiyaçlar haricinde de odamdan çıkmıyorum. Asosyal miyim tam emin değilim ama sizlerin de fikrini almak istedim.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,214
İsim
Necati
Uzun zamandır düşünüyorum acaba asosyal miyim, diye. Şu anda asosyal olduğuma karar verdim. Odasından çıkmayan, arkadaş ortamı olmayan okuldan eve - evden okula gidip gelen birisiyim. Zorunlu ihtiyaçlar haricinde de odamdan çıkmıyorum. Asosyal miyim tam emin değilim ama sizlerin de fikrini almak istedim.
Maalesef evet

Bende öyleyim ama hoşuma da gidiyor kendi ortamım var kimseye muhtaç değilim

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,357
İsim
Donald
aynı ben

Lyrox1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
AHMET OKAN KARA
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, PC, Ekran kartları.
hocam maalesef öylesin yenmek için arkadaş yap çevre yap

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
kucu adam
Toplum içinde normal ve rahat davranıyorsan asosyal değil yalnız kalmayı seven birisin.

Storagon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Asım
Toplum içinde normal ve rahat davranıyorsan asosyal değil yalnız kalmayı seven birisin.
Çok kalabalık alanlarda rahat hareket edemiyorum. Okulda da sınıf harici rahat değilim. Yalnız kalmayı severim ama kafa dinlersin geri iletişim kurarsın bende o da yok :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,566
Üyeler
169,306
Son üye
Tarhunz
Top Bottom