Arama sonuçları: *

1. S

Bugün Seçim Olsa Kime Oy Verirdiniz?

Forum bile cahil dolu %32 vermişler 😂
  2. S

Ezhel'in autotune kullanmadığı şarkı var mı?

SBAG var.
  3. S

İnsan gözü 60 fpsin üstünü ayırt edebiliyormu

Uzun süre 144 fps de oyna sonra 60 a geç görürsün. Ben 75 ile 60 arasındaki farkı bile görebiliyorum. Saatlerce 75 fps sabit oynadıktan sonra 60 a çekince hafif kasıyormuş gibi görüyorum.
  4. S

Küçükken yanlış bildiniz şeyler

Bilgisayarı sadece bir parçadan oluşuyor sanıyordum.
  5. S

Nasıl Kilo Verebilirim?

Bide yavaş yavaş başla daha önce hiç çalışmadıysan. Birden yoğun çalışma. Bir hafta falan vücudunu alıştır.
  6. S

Nasıl Kilo Verebilirim?

Mekiği sayıyla değilde yanma hissi gelene kadar yap yanmaya başlayınca daha çok çek acıya diren gelişmek için.
  7. S

Vücüt Kilo Oranım İyi Mi?

Bana koymaz. Lafımı geri almıyorum keşke aklın uzasaymış da milletin boyu senden kısa diye dalga geçmeseymişsin. Şaka yapmayı bile bilmiyor o beynin.
  8. S

Nasıl Kilo Verebilirim?

Sen çekmeye başla şınav hızlı gelişir zaten. Arada bir yapma antrenman olarak yap.
  9. S

Nasıl Kilo Verebilirim?

Knee push up yazıp bak Google'dan. Onu da deneyebilirsin.
  10. S

Vücüt Kilo Oranım İyi Mi?

Genetiğin uzun değilse pek bir şey bekleme. 1600728855 Adam olsana yavşak. Dalga geçmişsin resmen adamla. Aklın uzasaymış keşke.
  11. S

Nasıl Kilo Verebilirim?

1 tane bile mi çekemiyorsun? O zaman dizlerinin üstünde durup dene ayaklarını tamamen uzatmak yerine.
  12. S

Nasıl Kilo Verebilirim?

En basitinden şınav ile başlayabilirsin daha önce hiç çalışmadıysan önce max kaç şınav çekebildiğini test et sonra tekrarları bölüp set haline getir. Mesela max 15 şınav çekebiliyorsan 5 set 8 tekrar yap. Set aralarında 1 ya da 1.5 dk dinlen. Onun dışında bench dips hareketine bakabilirsin...
  13. S

Nasıl Kilo Verebilirim?

Yemeği azaltırsan bu sefer gelişimin azalır. Faydalı yemekleri fazla fazla tüket, şeker cips gibi şeyleri azalt. Yediğin şeyleri gözden geçir neler yiyorsun? Ve neden test çözüp yatıyorsun? Sadece ayakta durmak bile faydalı. Hareketsiz kalırsan gelişimin yavaş ve az olur boyun da uzamaz, vücudun...
  14. S

Eğitimin hali ve düşünceniz

Arkadaşlar üniversite kazanmak çok zor bir şey mi ya? Türkçe ve İngilizce derslerine çok çalışıyorum, dil ya da spor okumak istiyorum herhangi bir üniversiteyi tuttursam yeter. Ders çalışmayı sevmiyorum hele okula gidip o okuldaki insanları görmeyi hiç istemiyorum. Okul varken hiç ders...
  15. S

Eğitimin hali ve düşünceniz

Sınavda çıkan soru: Avusturya kralı'nın en sevdiği yemeğin besin değeri nedir? Gibi sorular.
  16. S

Euro 8,95'i gördü !?

Maaşı euro olarak mı alıyorsunuz kardeşim? (!)
  17. S

Hayattaki Hedefiniz Nedir?

Görüpte aşık olduğum zaman, iyi biri gibi gözükse bile, aklıma o insanın kötü biri olabileceği, beni bir gün aldatabileceği, bana yalan söyleyebileceği gibi şeyler gelir. Kimseye asla güvenemem.
  18. S

Niye birini sevip aşık olayım ki? Ya da birini niye sevip aşık olursun? Garip karşılıyorum bu aşk olaylarını. Evlenen insanların %90 ı da bir yerden sonra mutlu olmadıklarını söylüyor. Evlensem de böyle kötü, herkesin birbirini kazıkladığı bir dünyaya çocuk getirmem. Çocuğa kötülük yapmış olurum.
  19. S

Aşk acısı çeken insanları anlamıyorum ya :D Tek hayalim yalnız yaşamak, insanlardan uzak kalmak.
  20. S

Spora geri başlayınca oluşan hamlık ağrısının üstüne gitmek

Hocam kollar önemli biraz benim için :/ Bi kere sırt biceps programını uyguladım kolum hiç gelişmedi verim de alamıyordum. Spor günü + 1 gün off dan sonraki güne kadar 48 saat olmuş oluyor zaten ama neyse.
Top Bottom