Neler Yeni

Eğitimin hali ve düşünceniz

Bugra3342

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Bugra ylmz3342
Okullar açılsa çok iyi olurdu normalde okuldan nefret eden ben okulun açılmasını istiyorum öyle düşün

Online eğitim ile hiçbir şey anlaşılmıyor

Ayrıca günümün yarısı PC başında geçiyor bu yüzden
Haklısın. Benim de hayallerim gerçek oldu bu sebeple.

Bugra3342

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Bugra ylmz3342
Eğitimsizlikten özel okula gittim kayıt olmaya. Ama geri döndüm csgo oynamaya devam ettim.

Strachy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Alp Eren
Arkadaşlar üniversite kazanmak çok zor bir şey mi ya? Türkçe ve İngilizce derslerine çok çalışıyorum, dil ya da spor okumak istiyorum herhangi bir üniversiteyi tuttursam yeter. Ders çalışmayı sevmiyorum hele okula gidip o okuldaki insanları görmeyi hiç istemiyorum. Okul varken hiç ders çalışmazdım karantinanın başında başladım çalışmaya. Okuldan ve o okuldaki bütün insanlardan nefret ediyorum yüzlerini görmem yetiyor modumun düşmesine. Şimdi bizim okul yüzyüze eğitim yapıyor daha önceden bilmediğim her şeyi kolayca çözünce ben de şaşırdım. Kazanabilir miyim Türkçe ve İngilizce çözerek herhangi bir üniversiteyi?

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Artık heves kalmadı valla.
12.sınıfa geçtim bu yıl tytayt var ama ders çalışamıyorum.
Geçiyorum başına geçmiyor vakit.
Zulüm gibi geliyor.
7 aydır okula gitmemenin verdiği tembellik veya okusam bile işsiz kalabileceğim gerçeği benim ders çalışmamı engelliyor.

bariskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Barış
üni sınav zamanı uzaktan eğitim görüyorum ve son sene yeni bilgisayar aldım kendimi zor tutuyorum (12 yim)

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Çoğunlukla günümün tamamını beat yapmakla veya kafamda melodi çıkartmaya çalışıyorum,yapıyorum. Okula gidip gelmek daha mantıklı geliyor baan şahsen. YouTubeden + olarak ders izliyorum. Verimimi alabiliyorum.

Top Bottom