Neler Yeni

Eğitimin hali ve düşünceniz

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Arda Ardıç
bence de öyle oluyor yani insan evden verim alamıyor şimdi diyorum keşke okul açılsa fakat okul açıldıktan sonra da insan strese gircek acaba virüs müyük anneme babama bulaştırır mıyım diye kendine sorar ve bu kısır döngüye girer
Hocam ben 3 4 haftadır sıkıntıya girdim ya
Arkadaşlarım hep kurslarda bende doping alıyım dedi o da ebanın aynısı çıktı yapıyım diyom başında duramıyorum ki

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Bide yazılı vs diyorlar ne yazılısı saçmalık

Alina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
540
İsim
Taha
Hiç konuşmak istemiyorum , Berbat ve saçma

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Günde 11 derse giriyorum ailem hala az diyor xd.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Canlı derslerden hiçbir şey anlamıyorum okulda açılmasın evde pc başında güneş yeni doğmuş önümde kahve forumda dolaşmak istiyorum hep.
Düşünmesi bile harika😍

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Hocam ben 3 4 haftadır sıkıntıya girdim ya
Arkadaşlarım hep kurslarda bende doping alıyım dedi o da ebanın aynısı çıktı yapıyım diyom başında duramıyorum ki
bilgisayardan ders kesinlikle çalışamıyorum dikkatim dağılıyor örneğin bi video izliyeyim diyorum sağda oyun videoları çıkıyor dur şunu izliyim derken 3 4 video izlemiş oluyorum ve sonra ders çalışma hevesim birden gidiyor ebaya gireyim diyorum ebaya 2 3dkda zor giriyor çok yavaş açılıyor

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
Bu pandemiyi yaşayanların çoğu kaybedilecek benden söylemesi,Böyle rezil eğitim sisteminin üstüne Pilavın üstüne kuru fasulye gibi müthiş oturdu.

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Aynen. Benim soru çözüm hızım bir soru için 1.2DK civarından 2 2.5DK ya yükseldi hiçbir şey anlaşılmıyor birde üstüne sınav olacak
Canlı ders saçmalığıda var hiç bir şey anlamıyorum çok çabuk bitiyor ve evde okul disiplini olmuyor yüz yüze olunca anlıyorum sadece oda imkansız olduğu için evde pc başındayım hiç kitap yüzü açmadım

T.P.G.

80+ Titanium
Bu pandemiyi yaşayanların çoğu kaybedilecek benden söylemesi,Böyle rezil eğitim sisteminin üstüne Pilavın üstüne kuru fasulye gibi müthiş oturdu.
evet cidden öyle. aslında geneli kötü olacağı için yine isteyen istediğini yapacak.

robin

80+ Silver
Merak ettiğim şey her öğrencinin evinde bilgisayar mı var? Nasıl herkes giricek? 2GB ramli laptobu ile ders anlatıyor hoca ders 10FPS.

Top Bottom