Mekiği sayıyla değilde yanma hissi gelene kadar yap yanmaya başlayınca daha çok çek acıya diren gelişmek için.Sağ ol
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sence yeni başlamak için iyi mi? az mı? çok mu? @Emir Aydın @Strachy
Mekiği sayıyla değilde yanma hissi gelene kadar yap yanmaya başlayınca daha çok çek acıya diren gelişmek için.Sağ ol
Hmm okey saolMekiği sayıyla değilde yanma hissi gelene kadar yap yanmaya başlayınca daha çok çek acıya diren gelişmek için.
Bide yavaş yavaş başla daha önce hiç çalışmadıysan. Birden yoğun çalışma. Bir hafta falan vücudunu alıştır.Sağ ol
60 mekik gayet iyi. Şınavı da yerde çekmeye başlarsan çok iyi olur.Sağ ol
Yani aslında bugün 40 mekik çekmeden önce denemiştim ama 1-2 zar zor oluyor. Normalse tamam yerde başlayayım60 mekik gayet iyi. Şınavı da yerde çekmeye başlarsan çok iyi olur.
8. Sınıfta boyum 1.69 kilom 78 di13 Yaşındayım 8 e gidiyorum bu sene sınavım var günün çoğunda konu anlatımı izleyip soru çözüp yatıyorum. E haliyle yemek de yiyiyorum ve 58 kilo olmuşum.
- 1.52 Boyum var 58 Kilo çok mu
- Nasıl kilo verebilirim? Uygulama,Video veya kendiniz bir şeyler önerebilir misiniz?
Hemen geç demedim. Koltukta bi 5-6 tane çekmeye başlayınca yerde çekmeye başla. Yerde 1 tane bile olsa çek. Biraz dinler bir daha 1 tane çek. Bir süre sonra bu sayı artacaktır zaten. Ama sakın çekemiyorum diye vazgeçme, kimse ilk defa çekerken 40-50 tane çekmeye başlamaz.Yani aslında bugün 40 mekik çekmeden önce denemiştim ama 1-2 zar zor oluyor. Normalse tamam yerde başlayayım
Saol abiHemen geç demedim. Koltukta bi 5-6 tane çekmeye başlayınca yerde çekmeye başla. Yerde 1 tane bile olsa çek. Biraz dinler bir daha 1 tane çek. Bir süre sonra bu sayı artacaktır zaten. Ama sakın çekemiyorum diye vazgeçme, kimse ilk defa çekerken 40-50 tane çekmeye başlamaz.
Rica ederimSaol abi