Arama sonuçları: *

1. TamerThe

BU KUPON TUTAR Mİ YÜKLÜ GİRCEM

Olur
  2. TamerThe

Mantıksal olarak diyorum oyuncu eksiklikleri vb
  3. TamerThe

Hocam benim için yüklü belirtmeyi unutmusum 😅 tum haftaligimi basicam
  4. TamerThe

Hocam yuklu giricem gecen hafta porto full baskılı oynayip gol atamadi bir daha ayni hatayı yapmazlar fuye düşünüyorum ne dersiniz
  5. TamerThe

BU TUTARMİ HAFTALİK BASCAM

Eyvallah hocam icmiyorum da pc alcam nasipse bu hafta fifa konsol vb alacağım para lazim onun için
  6. TamerThe

BU TUTARMİ HAFTALİK BASCAM

Hocam ogrenciyim saglam maxin maxi 3 oranlı kupon lazim yarin icin bu tutar gibi ama bide size sorayım dedim oynanirmi hangi mac cikartilir/eklenir
  7. TamerThe

offline steam hesapları günah mıdır

kul hakkına girmezmi insanların 1000 tl ler verdiği oyunu 25 TL'ye oynamak
  8. TamerThe

Eskiden bilgisayar parçası alabildiğim için forumda aktif takılırdım

nasipse toplayacağım ama peşin fiyata normal insanların gücü yetmiyor doğal olarak 20k olan pcyi 23 25 k lara almak can sıksada yapacak bişey yok alınıyor bi şekilde hocam :)
  9. TamerThe

silindi

yani durduk yere fake hesaptan kıza kimden nefret ediyorsun diye sormuşsun hata belki sende olabilir dostum herşeyi sorgulayan bi tip misin?
  10. TamerThe

500 TL traş makinesi önerisi

bende bunu kullanıyorum memnunum https://www.trendyol.com/powertec/tr-858-tiras-makinesi-p-34238936
  11. TamerThe

Sararmış brokoli yenir mi???

:confused::confused: 1706182747 pazar günü almıştım ondan beri duruyor ya
  12. TamerThe

Sararmış brokoli yenir mi???

hocam brokoliyi dolapta unutmuşum sararmış ya çok severim brokoli yesem ne olur ?
  13. TamerThe

İstekmi atsam Mesajmi yazsam?

nasıl bi yokluktasın be reis .d ciddi ilişki aramıyorsan gir snape takıl kafana göre
  14. TamerThe

sohbeti saran dc sunucusu

sohbeti saran yaş ortalaması fazla yüksek olmayan takılmalık discord sunucusu öneriniz varmı
Top Bottom