Neler Yeni

İstekmi atsam Mesajmi yazsam?

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Cemal Batur
Arkadaşlar instadan kızlara istek atıyorum belkide 100-200 kıza istek atmışımdir neredeyse hepsi kabul etmiyor ama redde etmiyor profil fotoğrafımda 10/7 istek atmak yerine mesaj yazsam olumlu sonuç alirmiyim?

TamerThe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Tamer bayrak
Arkadaşlar instadan kızlara istek atıyorum belkide 100-200 kıza istek atmışımdir neredeyse hepsi kabul etmiyor ama redde etmiyor profil fotoğrafımda 10/7 istek atmak yerine mesaj yazsam olumlu sonuç alirmiyim?
nasıl bi yokluktasın be reis .d ciddi ilişki aramıyorsan gir snape takıl kafana göre

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sanaldan olmaz. Gerçekte bulmaya çalış

grasdiyas

80+ Silver
instagramdan olacak iş değil bu yüz yüze olur anca zor instadan herzaman pp gerçeği yansıtmaz emin ol benim pp 10/9 ama önden burun sağ olsun 10/3 e düşüyor :D ciddi ilişkimi arıyorsun yoksa takılmalıkmı

grasdiyas

80+ Silver
İnstagramdan olmaz o iş sana örnek verim mesela teleferikte bi kiz denk geldi yürüdüm işte tabi az cok spor seviyorum oyun seviyorum vss bunlardan bahsettim 2 ay sonra fln sev olduk bu surecte bol bol konustuk film ler izledik 3. Ayda ayrilmistim kendisi pek istemedi ama kendimle alakalı bir sıkıntıdan oturu ayrildim ilk sevgilimdi bu arada son oldu ztn kisaca bu is instagramdan fln olmaz emin ol kizada gidip naber nasilsin fln deme şaşırt onu sonradan sorarsin ne sevdini
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir tane 25 cm penis koy profil fotoğrafına bak nasıl kabul ediyorlar
30luk daha iyi oluyor daha hizli sulaniyorlar :D

Top Bottom