Neler Yeni

İstekmi atsam Mesajmi yazsam?

-nisay

80+ Bronze
kızın tanımadığı biriyse neden kabul etsin? ''dur bu yakışıklıymış kabul edeyim'' demiyorlar.

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bende çok istek atıyordum senin gibi kendi çevrendeki ve çapındaki kızlara istek bence, ben attığımda geri dönüş alıyordum iyi bir şekilde, şahsen profil resmin 7/10 ise çoğu kabul ederdi emin ol muhtemelen öyle değil. Ayrıca kızlar isteğini kabul etmeden yazma, konuşacak olsa önce isteğini kabul eder.

Son düzenleme:

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,579
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
100-200 kız ne be olm suriyeyi fethedersin

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Arkadaşlar instadan kızlara istek atıyorum belkide 100-200 kıza istek atmışımdir neredeyse hepsi kabul etmiyor ama redde etmiyor profil fotoğrafımda 10/7 istek atmak yerine mesaj yazsam olumlu sonuç alirmiyim?
Benim 23yıl ektedir

The Semih

80+ Gold
instagramdan olacak iş değil bu yüz yüze olur anca zor instadan herzaman pp gerçeği yansıtmaz emin ol benim pp 10/9 ama önden burun sağ olsun 10/3 e düşüyor :D ciddi ilişkimi arıyorsun yoksa takılmalıkmı
Kuzenim instagramdan tanıştığı kızla evlendi :D çocukları var şuan, 10 yıl sonra Reel iliski diye bir şey kalmayacak emin olun her şey sanal aleme geçiyor.

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Hocam ne yapıyorsunuz ya her kıza istek mi atılır öyle? Çok yokluktasınız tamam da böyle yapılmaz.
Atacaksaniz ilk önce kabil etmesini bekleyin sonra mesaj atın. Ayrıca sanaldan ilişki yürümesi çok zor.

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
Semih Aydın
Knk senden 1000'lercesi kuyrukta bekliyor :D

ananas_suyu

80+ Bronze
Yani ciddi aramıyorsan büsürü uygulama var tinder olsun vb. Ciddi arıyorsan zaten Instagram dan birini seçip bunla ciddi olcak diyemezsin. Akışına bırakcaksın biraz reel hayata karşına çıkabilir veya illa reel olcak diye biseyde yok sanalda bir ortamda felan denk gelirsin tanışırsın vb. Instagram dan lasgele kız secmekle olmaz yani ciddi ilişki.

Top Bottom