Akılsız değilse anlamıştırBenim yazdığımı anlamış mıdır?
Anlamamıştır.Benim yazdığımı anlamış mıdır?
yani durduk yere fake hesaptan kıza kimden nefret ediyorsun diye sormuşsun hata belki sende olabilir dostum herşeyi sorgulayan bi tip misin?7.Sınıfım ve gene bir özürlü vakalarıyla karşılaştım bizim sınıfta bir kız var futbol editleri yapıyor ben gizli bir hesap açıp en nefret ettiğin kişi kim diye sordum bu kız da benim adımı söylemiş ve 1 kere de bu olay yaşanmıştı gerçekten sıkıldım acaba benim yazdığımı anladı mı çünkü arkadaşlarına da yazıyorum umarım anlamamıştır gerçekten sıkıldım bütün kızların ve bazı erkeklerin benden nefret etmesinin sebebi ne anlamıyorum bu kızlar sinir bozucak şekilde sınıftaki sessiz çocuklardan nefret edip sınıfta cool erkekleri seviyorlar ve gerçekten bu saçmalığı neden yapıyorlar anlamıyorum ve bir kız beni şikayet etmiş şunu şunu demiş diye iftira attı ve ben de yemin ettim ben demedim öyle bir şey diye ve bu kız da bana dedi ki "Allah seni bir çarpar görürsün" dedi ve diğer kızlar da beni linç etti çok sıkıldım gerçekten yanımda ki çocuk ayrı dert kızlar ayrı dert nasıl geçicek liseye kadar bilmiyorum lütfen tavsiye verin çok kötü durumdayım
Kanka işin kötüsü kız da arkamda oturuyorÖnce kıza sonra yanında oturan hıyara sağlam patlatırdım senin yerinde olsam. Zaten ortasınız tutanak dahi almadan max özür dilerimle kapatırsınız müdürün yanında mevzuyu.
5.Sınıfta biraz daha uyanık gibi birşeydim 6.sınıfa gelince bayağı içine kapanık oldum ama lise de sessiz olmayacam en azından görünmemeye çalışacamÇokta problem değil lisede görmezsin daha. Lisedeykende davranışlarına hareketlerine dikkat et arkadaş Ortamı oluşturtur.
yani durduk yere fake hesaptan kıza kimden nefret ediyorsun diye sormuşsun hata belki sende olabilir dostum herşeyi sorgulayan bi tip misin?
Knk dövsem benim başım belaya girer hem kız'a el kaldırdığımda hem kavga ettiğimden kızın arkadaşlarından ve sınıf hocasından büyük linç yerim ve yanımdaki çocuk büyük ve iri knk bide arkası var yani kavga etsek büyük ihtimal o yenerÖnce kıza sonra yanında oturan hıyara sağlam patlatırdım senin yerinde olsam. Zaten ortasınız tutanak dahi almadan max özür dilerimle kapatırsınız müdürün yanında mevzuyu.
Anladım hocam yani dediğim gibi yapacak şeyleriniz sınırlı. 7. Sınıf bitecek 8 olacaksın ayrı bir dert bu sporla vs. falan çözülmez. Senin yerine göre toksik olma yerine göre saygınlığını bozmama modlarına girmen lazım. Erkek neyse 2-3 küfürleşip vuruşursunuz işin sonunda lakin yelloz kızlar seni çok çabuk bitirir sözel olarak.Kanka işin kötüsü kız da arkamda oturuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
5.Sınıfta biraz daha uyanık gibi birşeydim 6.sınıfa gelince bayağı içine kapanık oldum ama lise de sessiz olmayacam en azından görünmemeye çalışacam
Sorgulayıcı değilim zaten kızla en fazla 5-6 kez konuşmuşumdur ama gerçekten saçma bir tip
Knk dövsem benim başım belaya girer hem kız'a el kaldırdığımda hem kavga ettiğimden kızın arkadaşlarından ve sınıf hocasından büyük linç yerim ve yanımdaki çocuk büyük ve iri knk bide arkası var yani kavga etsek büyük ihtimal o yener
Valla 9.sınıf gelsin diye dua ediyom daha iyi olmaya çalışacağım ve sürekli tatil günlerini sayıyorum bitmesini istemiyorum yelloz kızlar var bayağı sınıfta istersen o kızın youtube kanalını atabilirimAnladım hocam yani dediğim gibi yapacak şeyleriniz sınırlı. 7. Sınıf bitecek 8 olacaksın ayrı bir dert bu sporla vs. falan çözülmez. Senin yerine göre toksik olma yerine göre saygınlığını bozmama modlarına girmen lazım. Erkek neyse 2-3 küfürleşip vuruşursunuz işin sonunda lakin yelloz kızlar seni çok çabuk bitirir sözel olarak.