Neler Yeni

silindi

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
7.Sınıfım ve gene bir özürlü vakalarıyla karşılaştım bizim sınıfta bir kız var futbol editleri yapıyor ben gizli bir hesap açıp en nefret ettiğin kişi kim diye sordum bu kız da benim adımı söylemiş ve 1 kere de bu olay yaşanmıştı gerçekten sıkıldım acaba benim yazdığımı anladı mı çünkü arkadaşlarına da yazıyorum umarım anlamamıştır gerçekten sıkıldım bütün kızların ve bazı erkeklerin benden nefret etmesinin sebebi ne anlamıyorum bu kızlar sinir bozucak şekilde sınıftaki sessiz çocuklardan nefret edip sınıfta cool erkekleri seviyorlar ve gerçekten bu saçmalığı neden yapıyorlar anlamıyorum ve bir kız beni şikayet etmiş şunu şunu demiş diye iftira attı ve ben de yemin ettim ben demedim öyle bir şey diye ve bu kız da bana dedi ki "Allah seni bir çarpar görürsün" dedi ve diğer kızlar da beni linç etti çok sıkıldım gerçekten yanımda ki çocuk ayrı dert kızlar ayrı dert nasıl geçicek liseye kadar bilmiyorum lütfen tavsiye verin çok kötü durumdayım
Benden sana abi tavsiyesi:
Bu tarz kendini beğenmiş insanlar olacaktır ki onlar toplumun faydasız elemanları.
Kendini geliştirmeye devam et zaten 8.sınıftan sonra aynı liselerde muhtemelen olmazsınız zaten.

hpxtech

80+
Benden sana abi tavsiyesi:
Bu tarz kendini beğenmiş insanlar olacaktır ki onlar toplumun faydasız elemanları.
Kendini geliştirmeye devam et zaten 8.sınıftan sonra aynı liselerde muhtemelen olmazsınız zaten.
Çok var knk bizim okulda bunlar bitmiyo ama ailem okulumu değiştirmiyo hem çok uzak hem de onları boşver sen derslerine odaklan diyorlar

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
#Samsunlu
Çok var knk bizim okulda bunlar bitmiyo ama ailem okulumu değiştirmiyo hem çok uzak hem de onları boşver sen derslerine odaklan diyorlar
Boşvermek de en mantıklısı , bir insan 7sinde ne ise 70'inde odur.
Herkesin de senden nefret edeceğini sanmıyorum , erkek arkadaşların vardır sınıfında zaten konuştuğun diye düşünüyorum.

hpxtech

80+
Boşvermek de en mantıklısı , bir insan 7sinde ne ise 70'inde odur.
Herkesin de senden nefret edeceğini sanmıyorum , erkek arkadaşların vardır sınıfında zaten konuştuğun diye düşünüyorum.
Valla hiç konuşmuyom en fazla 1-2 kezdir günde, başka sınıftaki kişilerle konuşuyom da buna arkadaşlık denmez 8.sınıf bitse direk unutacağız birbirimizi

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
#Samsunlu
Valla hiç konuşmuyom en fazla 1-2 kezdir günde, başka sınıftaki kişilerle konuşuyom da buna arkadaşlık denmez 8.sınıf bitse direk unutacağız birbirimizi
Yani senin elinden ne gelirse yeteneğini ve sosyal çevreni geliştir derim ilk mesajdaki duruma göre pek yapabileceğimiz bir şey malesef yok.

hpxtech

80+
Yani senin elinden ne gelirse yeteneğini ve sosyal çevreni geliştir derim ilk mesajdaki duruma göre pek yapabileceğimiz bir şey malesef yok.
Knk konuşsam kimse takmıyo beni sınıfta
9.sınıfta iyi bir liseye gidersem bunlar gibi insanlar olur mu gene

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
#Samsunlu
Lisede o tarz insanlara göre üstünlük ve daha bilinirlik kurarsan olacağını sanmam.
İllaki karşı davranan olur ama dost tayfan olduğu sürece onlar gibi insanlar pek gıkını çıkaramaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bi de gittiğin liseye bağlı.
O yüzden gitmeyi düşündüğün liseyi önceden bi gözlemle öğrencilerini vb .

Kara*

80+ Silver
Valla 9.sınıf gelsin diye dua ediyom daha iyi olmaya çalışacağım ve sürekli tatil günlerini sayıyorum bitmesini istemiyorum yelloz kızlar var bayağı sınıfta istersen o kızın youtube kanalını atabilirim
atmana gerek yok hocam kız dalga/iftira modlarına girerse acıma ya kaşar ya da öteki damgaları at delirt bak nasıl kudurur

hpxtech

80+
Lisede o tarz insanlara göre üstünlük ve daha bilinirlik kurarsan olacağını sanmam.
İllaki karşı davranan olur ama dost tayfan olduğu sürece onlar gibi insanlar pek gıkını çıkaramaz.

Bi de gittiğin liseye bağlı.
O yüzden gitmeyi düşündüğün liseyi önceden bi gözlemle öğrencilerini vb .
Liselere şimdi bile bakıyorum puanlarına falan

atmana gerek yok hocam kız dalga/iftira modlarına girerse acıma ya kaşar ya da öteki damgaları at delirt bak nasıl kudurur
Atıyım knk bak bir videolarına

hpxtech

80+
olm bune ya askldjmözxvn sen bununla çıkışamazsın kanka klasik çar bu futbolcu kız muhtemelen ağzından küfür düşmüyordur evde çamaşır makinesi dışarıda ölüm makinesi modunda takılıyordur ergenus
Bunların hepsi biraz g*rizekalı okulda muhteşem 30 kişi geziyorlar videolara bakıyom ölsem keşke bizim kalbimizi kırdılar hayatımız b*k gibi gidiyor falan diye videolar çekiyorlar ama sadece ilgi ve dertlenmek istiyorlar ve ben anlamıyorum insanlarla dalga geç boş yere sessizlerden nefret et ondan sonra kalbimizi kırdılar de yani çok mantıksız kendileriyle çelişiyorlar

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,595
Üyeler
167,337
Son üye
oguzhan__krdmn
Top Bottom