DonanımFikir
Moderatör
- En İyi Cevap
- 10
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 36,814
- İsim
- Selimhan
- İlgilendiği Kategoriler
- SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
- Steam
- #Samsunlu
Benden sana abi tavsiyesi:7.Sınıfım ve gene bir özürlü vakalarıyla karşılaştım bizim sınıfta bir kız var futbol editleri yapıyor ben gizli bir hesap açıp en nefret ettiğin kişi kim diye sordum bu kız da benim adımı söylemiş ve 1 kere de bu olay yaşanmıştı gerçekten sıkıldım acaba benim yazdığımı anladı mı çünkü arkadaşlarına da yazıyorum umarım anlamamıştır gerçekten sıkıldım bütün kızların ve bazı erkeklerin benden nefret etmesinin sebebi ne anlamıyorum bu kızlar sinir bozucak şekilde sınıftaki sessiz çocuklardan nefret edip sınıfta cool erkekleri seviyorlar ve gerçekten bu saçmalığı neden yapıyorlar anlamıyorum ve bir kız beni şikayet etmiş şunu şunu demiş diye iftira attı ve ben de yemin ettim ben demedim öyle bir şey diye ve bu kız da bana dedi ki "Allah seni bir çarpar görürsün" dedi ve diğer kızlar da beni linç etti çok sıkıldım gerçekten yanımda ki çocuk ayrı dert kızlar ayrı dert nasıl geçicek liseye kadar bilmiyorum lütfen tavsiye verin çok kötü durumdayım
Bu tarz kendini beğenmiş insanlar olacaktır ki onlar toplumun faydasız elemanları.
Kendini geliştirmeye devam et zaten 8.sınıftan sonra aynı liselerde muhtemelen olmazsınız zaten.