Hocam yaş kaç bilmiyorum ama şu okul okuma git usta ol verdiğin paranın 2-3 katını kazanacaksın olayları çok pollyannacılık farkında mısınız? Herkes öğrenmiş meslek öğrendiğinde okuduğundan çok daha fazla para kazanacaksın. Oturduğun muhit veya semte bak. Sanayi sitelerini bir gez. Kaç tane...
Konu açan arkadaş gibilerini de anlamıyorum. Yardım isterken 40 takla atarlar. Konuyu halledince başkasına faydalı olabilecek bir şeyi sorunca "yaptık işte bir şeyler" gibi kıl kuyruk cevap verirler. Yardım etmeyeceksin, üzülmeyeceksin böylelerine.
Şimdi arkadaşlar çok kısa inanç ve kanıt mevzusu hakkında bir şey söyleyeceğim ve bunun için linç etmeyin lütfen. Bir şeyi görüp inandıktan sonra buna bilgi denir. Ancak bir şey görmeden inanmaya ise iman denir. Aslında burda inanan ve inanmayan farkı ortaya çıkıyor. İnanmayanlara saygım var...
Burda işsiz olmak yada iş bulmanın muhabbeti üniversite mezunu olmak değil. Üniversite mezunu işsizken üniversite mezunu olmayan iş bulur mu sanıyorsun? İşsiz üniversite mezunlarının bir çoğu kendini geliştirmiyor. Üniversiteye girdiği gibi çıkıyor. Ne bilgi birikimi ne kendini geliştirme. Hiç...
Bu yazıyı konuyu açan arkadaş özelinde değil ancak forumda çok fazla bu tür depresyon/gerginlik vs. başlığı adı altında konu gördüğüm için yazmak istedim.
Arkadaşlar yaşınızdan dolayı mı yoksa başka sebeplerden dolayı mı bilmiyorum ama özellikle (kimse yanlış anlamasın sadece gördüğüm...
Konu açmalarında tabii ki bir problem yok. Bir problem var desekte ne haddimize zaten. Ancak bahsettiğim konu çok yaygınlaşması ve biraz zorluklarla mücadele etmek için diş sıkmak gerektiğini öğrenmeliler diye düşünüyorum.
1703082122
Sosyal medya sadece ergenlik yaşındaki kardeşlerimizin...