Arama sonuçları: *

1. T

Sevgilim başka erkekler ile konuşuyor gizli

Çek fişini bitir ilişkiyi.
  2. T

Kimde hangi grafik kartı var?

RTX 3080
  3. T

okuldan artık çok sıkıldım

Hocam yaş kaç bilmiyorum ama şu okul okuma git usta ol verdiğin paranın 2-3 katını kazanacaksın olayları çok pollyannacılık farkında mısınız? Herkes öğrenmiş meslek öğrendiğinde okuduğundan çok daha fazla para kazanacaksın. Oturduğun muhit veya semte bak. Sanayi sitelerini bir gez. Kaç tane...
  4. T

Arkadaslar kiz icin sigaraya baslanilir mi

Bu şeye yorumum sadece "???????" olacaktır. Yada özür dileyerek "ÇOCUĞUM SEN MAL MISIN?" yazmak olur.
  5. T

Konu kilit

Konu açan arkadaş gibilerini de anlamıyorum. Yardım isterken 40 takla atarlar. Konuyu halledince başkasına faydalı olabilecek bir şeyi sorunca "yaptık işte bir şeyler" gibi kıl kuyruk cevap verirler. Yardım etmeyeceksin, üzülmeyeceksin böylelerine.
  6. T

Türkçe rap önerisi oldschool

Allame.
  7. T

Dine inananlar neden inanıyor/inanmayanlar neden inanmıyor

Şimdi arkadaşlar çok kısa inanç ve kanıt mevzusu hakkında bir şey söyleyeceğim ve bunun için linç etmeyin lütfen. Bir şeyi görüp inandıktan sonra buna bilgi denir. Ancak bir şey görmeden inanmaya ise iman denir. Aslında burda inanan ve inanmayan farkı ortaya çıkıyor. İnanmayanlara saygım var...
  8. T

Kızın koluna siyah toka yakması ne demek?

Eh seni beee. Nasıl bir düşünce la bu. Kızın tokası vardır kullanmadığı zaman sağa sola koymak yerine kolay erişebileceği şekilde koluna takmıştır.
  9. T

HAFTALIK MOOD RAPORU: Nasıl geçti? | 15-21.01.2024

Hafta içi mesailer ile birlikte yavaş, hafta sonu 2 güncük tatil hızlı geçti. Ne kadar iyi olabilir. :D
  10. T

DA Forum Hangi Irktan?

Tatar şıkkı yok. Çok kırıcı. :D
  11. T

Arabada yanan bu amblem ne demek

Şerit okumuyor olabilir.
  12. T

Arabada yanan bu amblem ne demek

Bildiğm kadarıyla şerit takip asistanı uyarısı. Resimde yananda şerit takip asistanı okumak için şerit çizgilerini tarıyor gibi bir şey.
  13. T

Büyüklerimden tavsiye almak istiyorum

Burda işsiz olmak yada iş bulmanın muhabbeti üniversite mezunu olmak değil. Üniversite mezunu işsizken üniversite mezunu olmayan iş bulur mu sanıyorsun? İşsiz üniversite mezunlarının bir çoğu kendini geliştirmiyor. Üniversiteye girdiği gibi çıkıyor. Ne bilgi birikimi ne kendini geliştirme. Hiç...
  14. T

Aklından Geçeni Söyle

Mesai bitsede eve gitsek
  15. T

Sayısal seçmekten korkuyorum.

+1
  16. T

Doğduğum gün yok olaydım

Bu yazıyı konuyu açan arkadaş özelinde değil ancak forumda çok fazla bu tür depresyon/gerginlik vs. başlığı adı altında konu gördüğüm için yazmak istedim. Arkadaşlar yaşınızdan dolayı mı yoksa başka sebeplerden dolayı mı bilmiyorum ama özellikle (kimse yanlış anlamasın sadece gördüğüm...
  17. T

Donanım Arşivinin storysindeki kedi olayı ne?

İsterseniz banlayın ama bunlar kansız ****** çocukları.
  18. T

Forumdaki Depresyon / Gerginlik Konuları Hk.

Bingo! Tam olarak bahsettiğim bu hocam.
  19. T

Konu açmalarında tabii ki bir problem yok. Bir problem var desekte ne haddimize zaten. Ancak bahsettiğim konu çok yaygınlaşması ve biraz zorluklarla mücadele etmek için diş sıkmak gerektiğini öğrenmeliler diye düşünüyorum. 1703082122 Sosyal medya sadece ergenlik yaşındaki kardeşlerimizin...
  20. T

Katılıyorum. Benmerkezcilik durumu çok ciddi yerlere sürükleyebiliyor.
Top Bottom