Donanım Arşivinin storysindeki kedi olayı ne?

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
6,951
IMG_0327.png

Kediyi mi öldürmüşler yoksa başka bir şey mi?

piskoloji bozukluğu denir buna anlamıyorum hayvanın ne zararı varki sebebi nedir bu insanların piskolojisini düzeltmeye lobotomi bile yetmez idam en iyi çözüm olacaktır ama nato üyeliğimizden ötürü idam yapamıyoruz malesef

Oğlum içime oturdu videoyu izleyemedim ileri sardım sakın izlemeyin. Allah belasını versin bunların kanım çekildi. Psikolojim bozuldu *** çok kötü oldum dostlar videoyu izlemeyin, mesajı silemiyorum.
Ay annesi pis kadının çocuğu. İçim cız etti. Burası forum olmasa daha çok şey yazardım da...

Oğlum içime oturdu videoyu izleyemedim ileri sardım sakın izlemeyin. Allah belasını versin bunların kanım çekildi. Psikolojim bozuldu *** çok kötü oldum dostlar videoyu izlemeyin, mesajı silemiyorum.
Abi bir insan neden böyle bir şey yapar ki mesele öldürmek değil ne bileyim yanlışlıkla öldürürsün fln ama neden bu şekilde yapıyor bide gülüyor ya şaka gibi

Abi bir insan neden böyle bir şey yapar ki mesele öldürmek değil ne bileyim yanlışlıkla öldürürsün fln ama neden bu şekilde yapıyor bide gülüyor ya şaka gibi
Ciddi sorunları var sağlıklı biri bunu yapıp gülmez, gülemez! Hatta ben izlemedim bile son sahneyi gördüm patisine de bir şey yapıyor galiba.

Bu bir de Türk değil gibi. Konuşmaları başka bir dil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,477
Üyeler
185,738
Son üye
beratjix
Geri