Bir insan niye böyle bir şey yapar ki? Bunları idam edeceksin.![]()
28 kasım 2023 esenyurtta kafası kesilen yavru kedi
uyarı :bağlantıdaki görüntüler olay anını içeren aşırı grafik video içerir. hassas olanlarınızın izlememesi şiddetle tavsiye edilir. daha hafif bir içerik için bağlantı yerine görsele tıklayabilirsin…eksisozluk111.com
Oğlum içime oturdu videoyu izleyemedim ileri sardım sakın izlemeyin. Allah belasını versin bunların kanım çekildi. Psikolojim bozuldu *** çok kötü oldum dostlar videoyu izlemeyin, mesajı silemiyorum.videosu var mı
Ay annesi pis kadının çocuğu. İçim cız etti. Burası forum olmasa daha çok şey yazardım da...Oğlum içime oturdu videoyu izleyemedim ileri sardım sakın izlemeyin. Allah belasını versin bunların kanım çekildi. Psikolojim bozuldu *** çok kötü oldum dostlar videoyu izlemeyin, mesajı silemiyorum.
Abi bir insan neden böyle bir şey yapar ki mesele öldürmek değil ne bileyim yanlışlıkla öldürürsün fln ama neden bu şekilde yapıyor bide gülüyor ya şaka gibiOğlum içime oturdu videoyu izleyemedim ileri sardım sakın izlemeyin. Allah belasını versin bunların kanım çekildi. Psikolojim bozuldu *** çok kötü oldum dostlar videoyu izlemeyin, mesajı silemiyorum.
Ciddi sorunları var sağlıklı biri bunu yapıp gülmez, gülemez! Hatta ben izlemedim bile son sahneyi gördüm patisine de bir şey yapıyor galiba.Abi bir insan neden böyle bir şey yapar ki mesele öldürmek değil ne bileyim yanlışlıkla öldürürsün fln ama neden bu şekilde yapıyor bide gülüyor ya şaka gibi
Bu bir de Türk değil gibi. Konuşmaları başka bir dil.Oğlum içime oturdu videoyu izleyemedim ileri sardım sakın izlemeyin. Allah belasını versin bunların kanım çekildi. Psikolojim bozuldu *** çok kötü oldum dostlar videoyu izlemeyin, mesajı silemiyorum.