Arama sonuçları: *

1. Uğur Altun

ASUS Cashback Kampanyası

Summer Cashback 2022 kampanyasına katıldım fakat henüz para iadesi olmadı. Para iadesi alan var mı?
  2. Uğur Altun

Steam Cüzdandaki Parayı Nakite Çevirme

Steam cüzdanımda 77₺ para var. Bu parayı nakite çevirmek istiyorum. Herhangi bir oyunu size hediye edebilir sizde havale/EFT yolu ile bana gönderebilirsiniz. Alternatif bir yol bilmiyorum bilen birisi varsa yardımcı olur musunuz.
  3. Uğur Altun

Yemek Tarif Sitesi İçin İsim Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, web sitesi açmayı düşünüyorum. Yemek tarifi ağırlıklı olacak. İsim önerileri alabilir miyim?
  4. Uğur Altun

YouTube hesabımı paylaşsam ban yer miyim?

YouTube kanalı açtım kendime ve gerekli vizyonu oluşturduktan sonra video üretmeye ve yayın yapmaya başlayacağım. Kanalımı burada paylaşmam da bir sakınca var mı?
  5. Uğur Altun

Gaming Gen TR Güvenilir Mi? Sorusuna Cevap

Amacım reklam yapmak değil. Zaten bilindik bir platform. Sıfırdan açılan herhangi birşeyin tanıtımını, reklamını yapmadığımı düşünüyorum.
  6. Uğur Altun

Dolar ve Euro (ANA KONU)

Bu tarz konulara pek gerek yok. Forumda oldukça * boş yere * açılmış konular var. Ben konu dışı kategorisinin kaldırılmasından yanayım. Konu dışı olacağına sohbet paneli olsun, sohbet odaları olsun daha iyi olur.
  7. Uğur Altun

Greencard Nedir ??? Bilmeniz gerek...!!!!

Yani örnek veriyorum 1000$ maaşla çalışan birinin ; ev kirası, elektrik, su vs. ve diğer ihtiyaç giderleri de dolar bazında olacak.
  8. Uğur Altun

Greencard Nedir ??? Bilmeniz gerek...!!!!

Her ülkenin ekonomisi bizimki gibi değil. ABD de çalışan birisi dolar ile maaş alıyor ve dünya dolar ile döndüğü için orada ekonomi farklı işliyor. Demek istediğim orada her çalışanın maaşı bir değil ve gideride dolar bazında olacaktır.
  9. Uğur Altun

Evime Giren Hırsızı Dövdüm

Benim sadece ifademi aldılar adamı ne yaptılar haberim yok. Ama polisle birlikte karakola giderken suçlu durumdasın şuan dediler.
  10. Uğur Altun

Elinde siyah eldiven üstünde kapşonlu tanımadığım adam evin içinde...
  11. Uğur Altun

Kan aktığı için burnundan vs. beni suçlu gösterdiler. İfade verdim.
  12. Uğur Altun

Hayır yok.
  13. Uğur Altun

Dün akşam işten eve döndüğümde evde hırsız yakaladım. Müstakil bahçeli bir evim var. Eve girer girmez adamla yüz yüze geldim aramızda 2 - 3 metre ya var ya yok. Hemen üstüne atladım ve bir güzel dövdüm. Bahçeye kadar sürükledim. Tabi o münakaşa da bağrışmaya komşular geldi. Polis çağırdık ve...
  14. Uğur Altun

Yayıncı Olmak İstiyorum

Nasıl tanıtabilirim kendimi? Yani belirli bir bütçeyle nasıl reklam verebilirim?
  15. Uğur Altun

Yayıncı Olmak İstiyorum

Örnek olarak o şekilde söyledim. O değişebilir.
  16. Uğur Altun

Yayıncı Olmak İstiyorum

Benim için önemli olan güzel başlangıç yapmak. Tutulur tutulmaz bunu yayın kalitem, kişiliğim belirler diye düşünüyorum.
  17. Uğur Altun

Yayıncı Olmak İstiyorum

Yayıncılığa başlamak için yavaş yavaş ekipmanlarımı topluyorken kafama takılan birkaç soru sormak istiyorum. Yayınlarım oyun ağırlıklı olacak. İlk olarak YouTube'da veya DLive'da başlamak sizce mantıklı mı? Başlangıç olarak toplam 500₺ olmak üzere 5 kişiye 100₺ Steam Cüzdan Kodu çekilişi canlı...
  18. Uğur Altun

Boksör kırığı askere engelmi

Fiziksel olarak hekim onaylı işgöremezlik raporunuz varsa muaf olabilirsiniz. Ayrıca zaten askeriyeye alınmadan önce sağlık kontrolünden geçiyorsunuz.
  19. Uğur Altun

Yayıncılığa Nereden Başlanır?

PUBG ve CS:GO ağırlıklı oynuyorum. 1 haftadır Valorant oynamaya başladım. FPS ağırlıklı oynuyorum.
Top Bottom