Arama sonuçları: *

1. UmutYiğit

Dosya.co ya dosya yüklerken çok geç yükleniyor

Uploadınız 5 mbps ise gayet normal. 500-700 kb/s yüklemeniz lazım zaten.
  2. UmutYiğit

Türkçe Şarkı Önerisi

Ta Uzak Yollardan, Son Arzum, Tek Başına, Rüzgar, Evleniyormuşsun Bugün, Gel Gör Beni Aşk Neyledi, Kolay Değildir, Melankoli, Gözleri Kanlı, Nadas, Sevince, Anma Arkadaş, Ben Sarhoş Oldum, Endamın Yeter, Kan ve Gül Rap: Tutmayan Kuponlarım Var, Meclis-i Ala, Mat, A-A O!, Türkçe Rap, Hayırsız...
  3. UmutYiğit

Maaşımı fazla yatırdılar geri vermesem ne olur?

Sen 683 Türk lirasını kendine hak görüp istiyorsun, iş verenin sana atıyor. O adamlar ise sana yanlışlıkla gönderdiği kendi hakları olan 6147 lirayı istiyor. Yaptığın şey etik değil. Eğer kendini 6147 liralık adam olarak görüyorsan atma ama dersen ben dürüstüm adamların parasını yolla hesabı...
  4. UmutYiğit

Aramızda Ev Dekorasyon İşinden Anlayan Var Mı?

Aslında alçıpan ile buzdolabı kapağına alan verdikten sonra turkuaz koltuğun olduğu alana doğru genişleyen bir tasarım yapılabilir fakat estetik görünmez diye düşünüyorum.
  5. UmutYiğit

Eve kus kacti nasil cikarticam

Kuvveti ayarlayamazsa hayvan ölür. Üstüne arkadaşın dediği gibi ince bir tül atıp dışarı sal.
  6. UmutYiğit

Hoca sözlüye çok düşük verebilir mi?

Sorun yok, iyi forumlar dilerim.
  7. UmutYiğit

Burada bahsedilen sözlü notu, sınav kağıdı değil.
  8. UmutYiğit

Hayır verebiliyorlar lise dönemimde yaşamıştım. (konunun benimle alakası yoktu tüm sınıf olarak almıştık sözlü notunu)
  9. UmutYiğit

Seiko 5 automatic saat nasıl?

Bence fazlasıyla şık bir saat. İyi bir saat tamircisiyse kesinlikle yaptırılmaya değer.
  10. UmutYiğit

Şuan ne dinliyorsunuz

Barış Akarsu- Gel Gör Beni Aşk Neyledi
  11. UmutYiğit

Wallpaper önerisi :DD

Bunlar da benim çocuklar
  12. UmutYiğit

kol kıllarını almak erkeklik dışı mı?

Hayır mağara adamı değilsin, bakımlı olmak kişiliğine gösterdiğin saygının kanıtıdır.
  13. UmutYiğit

Bunun günahı ne sorun benmiyim

Geçmiş olsun. Bilinçli bir eylem yok eğer vicdanınız rahatlayacaksa sokak hayvanlarına falan mama alın belki kendinizi daha iyi hissedersiniz.
  14. UmutYiğit

Neden Hazır Sistem Yapanlar Intel ve NVIDIA'yı Boykot Etmiyor?

Ben daha haklı bir yorum görmedim,saygılar sevgiler.
  15. UmutYiğit

Türkiye tekrar kuruluş değerleri olan laik sosyal hukuk devleti statüsüne dönmediği sürece Türkiye küresel bütün her şeye boyun eğer. Mustafa Kemal Atatürk'ü anlamak yeterli olacaktır bu durumların çözümü için.
  16. UmutYiğit

O da Türkiye şartlarında çok mümkün görünmüyor. İsteyen boykot edebilir fakat teknoloji noktasında boykot edelim dediğimiz şirketlere muhtaç durumdayız. Gerekli AR-GE ekipleri kurulmadıkça bu böyle devam eder. Bunun yerine büyük şirketlerden ziyade bu ticarete ortak olan siyasilerden hesap...
  17. UmutYiğit

AMD'nin İntel'den farkı yok. AMD'de Çin tarafında ayrıca İsrail'le de geniş bir ticaret ağı var.
  18. UmutYiğit

Maalesef piyasa bu şirketlerin tekelinde,siyasi liderlerin çevresi İsrail ve Çin'e desteklerini sürdürecek gibi duruyor. İsrail'in yaptıkları yanlış olsa dahi yaptıkları bu eylemler siyasi bir zemine oturtularak yapıldı. Topraklar satın alındı,Hamas denen ***** örgüt bir gecede 5000 bomba...
  19. UmutYiğit

Piyasa bu firmaların tekelinde olduğu için. Bizim şirketlerimiz hâlâ o şirketlerin seviyesinde olmadığı için. Bir de USA ürünleri kadar Çin ürünleri de boykot edilmeli çünkü Türk ve müslüman ahalisi bulunan Doğu Türkistan çok uzun yıllardır Filistin'in mağdur kaldığından daha mağdur kalıyorlar.
Top Bottom