Neler Yeni

Hoca sözlüye çok düşük verebilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Kerem
Fen hocam sözlüme 15 vermiş. Daha öncede bunu yapmıştı ama sonradan 70'e çıkarmıştı. Hoca sözlüye bu kadar düşük verebilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

NOT: Zibidi serseri bir çocuk değilim. Kendi halimdeyim. Fen dersinde biraz kötüyüm ama diğer derslerim iyi.

Diğer hocalar sözlüme 70 üstü vermiş.

8.sınıfım

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,443
İsim
Lokman Doğan
Sinav notundan düşük veremez diye biliyorum ama git sor nie böyle yapıyorsunuzzz canımın içi

BGSGP

80+ Bronze
Kendisi biraz ters biri. Sormaya da çekiniyorum.
Çek bakalım çekebiliyorsan bu derdi. Yine de bir danışın, maksimum ne yapabilir, kaybedecek neyiniz var? Ama yüksek ihtimal ortalama bu notta kalır. Belki 1-2 puan arttırır. LGS'ye çalışırsanız, ve ya LGS denemelerinde iyiyseniz uğraşmaya bile değmez. LGS iyi olduğu sürece OBP, yani bu notlar hiçbir işine yaramayacak.

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Sinav notundan düşük veremez diye biliyorum ama git sor nie böyle yapıyorsunuzzz canımın içi
Hayır verebiliyorlar lise dönemimde yaşamıştım. (konunun benimle alakası yoktu tüm sınıf olarak almıştık sözlü notunu)

BGSGP

80+ Bronze
Hayır verebiliyorlar lise dönemimde yaşamıştım. (konunun benimle alakası yoktu tüm sınıf olarak almıştık sözlü notunu)
Sözlüyü düşük verebilşr, ama normal sınav kağıdından kırmaması gereken puanları kıramaz. Böyle bir şey olduğunda şikayet etmelisiniz. (Veliye, müdüre, hocaya vb.)

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Sözlüyü düşük verebilşr, ama normal sınav kağıdından kırmaması gereken puanları kıramaz. Böyle bir şey olduğunda şikayet etmelisiniz. (Veliye, müdüre, hocaya vb.)
Burada bahsedilen sözlü notu, sınav kağıdı değil.

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri