Neler Yeni

Notlarım çok düşük ne yapmalıyım

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,697
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,697
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Vahiy inmeyeceğini düşünürsek ders çalışmalsıın ne saçma sapan bir konu

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
10. Sınıfım Anadolu lisesi (bulunduğum okul bölgenin en iyi 2. Okuluymus o yüzden seçtim keşke sevmeseydim) neyse edebiyat 41, matematik 15 ,kimya 11, din 66,Almanca 57 seçmeli ortak tdeb 60 girilen notlar bunlar diğer dersler de düşük gelcek diye düşünüyorum içim daralıyor notları gördükçe üzülüyorum ortaokulu memleketimde okudum ful takdirle gidiyordum başka bir şehre taşındık liseye de tasindigimiz şehirde başladım benden daha düşük olan ortaokuldaki arkadaşlarımla konuştuğum da ortaokulda teşekkür alan(Anadolu da) yine teşekkür almış benle aynı olan(Anadolu da) yine takdir almış 9 da ortaokulda düz geçen çocuk(meslekte) 10. Siniftayiz şu an diyor mat 70 edebiyat 60 diyor acaba okullara göre sınavlar değişiklik mi gosteriyor yoksa oraya gitsem orda da mı aynı olacaktım ailem sürekli baskı yapıyor ders çalış diye diye kızıyor bağırıyor çağırıyor ama benim pek umrumda olmuyor bı gaza geliyorum ilk gün 10 dk tekrar yapıyorum daha yapmıyorum bu sınavlara da son gece Max 1 saat verimli çalıştım bazılarına 10 dk benim hatam nerde bu saatten sonra toparlanabilinir mi bı teşekküru görsem babam sana 10k naparsan yap diyor hayalimde de eli ayağı düzgün sıfır bir PC toplamak var sizce ne yapmalıyım yardımcı olan ve goruslerini belirten herkese şimdiden teşekkürler saygılar
öncelikle sınavlar konusunda ben ve tüm okulumuz olarak bizde aynı sıkıntıyı çekiyoruz sana nazaran benim durumum daha kötü şöyle izah edeyim başarısız biri değilim derslerime de çalışırım hocalar tarafından sevilen de biriyim ( fizikçi hariç) ona rağmen sınavları ciddi derecede düşük neyse kendimizi acındırmayalım okuldan okula sınavlar değişiyor bizim bir arkadaş vardı mesela mat'dan 30 almıştı okuldan ayrıldı evi bölgesindeki bir ihl ye gitti ve mat notu 100 geldi yani sınavların zorluğu vesayre okuldan okula değişiyor malesef. Gelelim diğer konuya buradan dönmez diye bir şey yok, bu yaz tyt'yi bitirmeye çalış onun dışında gerçekten çalışman lazım kral o konuda sıkıntın var benim diyeceklerim bu kadar

alperennN

80+ Silver
öncelikle sınavlar konusunda ben ve tüm okulumuz olarak bizde aynı sıkıntıyı çekiyoruz sana nazaran benim durumum daha kötü şöyle izah edeyim başarısız biri değilim derslerime de çalışırım hocalar tarafından sevilen de biriyim ( fizikçi hariç) ona rağmen sınavları ciddi derecede düşük neyse kendimizi acındırmayalım okuldan okula sınavlar değişiyor bizim bir arkadaş vardı mesela mat'dan 30 almıştı okuldan ayrıldı evi bölgesindeki bir ihl ye gitti ve mat notu 100 geldi yani sınavların zorluğu vesayre okuldan okula değişiyor malesef. Gelelim diğer konuya buradan dönmez diye bir şey yok, bu yaz tyt'yi bitirmeye çalış onun dışında gerçekten çalışman lazım kral o konuda sıkıntın var benim diyeceklerim bu kadar
Eyvallah

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,697
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
Bir tane temel seviye mat testi alıyosun.
Rehber matematiği açıyorsun ve konuyu izleyip testkini çözüyorsun.
Sözelleri derste adam akıllı dinliyorsun.
Sınav zamanı 1 hafta öncesinden notlar çıkartıyorsun.
Kimya fizik için de youtube test al mol sorusu ile fizik sorularını çöz.
Diğer kısımlar zaten kolay.
Bunları yap ve sonucu gör.

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Valla çok zor insanın anlaması için kahin olması lazım diyorum çıldırıyorum yapamadığım için oyun sosyal medya öyle dolanıyorum
Bahane arıyorsunuz gibime geldi 10.sınıfta böyle iseniz 12 yi düşünemiyorum bir an önce aklınızı başınıza toplayın gerekirse bilgisayarı kaldırın YKS hakkında bilgi edinin bir sürü video var YouTubede derece yapmış insanların videosunu izlerseniz az çok bilgi sahibi olursunuz daha sonra TYT nin başından başlayıp 10.sınıf bitmeden tytyi bitirin yazın 11 çalışmalısın günde 4 saat düzenli verimli çalışma ile 10.sınıf bitmeden tytyi 2 kere bitirirsin. bu dediklerimi yaparsanız ilk 5k çok rahat yaparsınız .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,100
Üyeler
161,197
Son üye
Morningstarz
Top Bottom