- Reaksiyon skoru
- 843
10. Sınıfım Anadolu lisesi (bulunduğum okul bölgenin en iyi 2. Okuluymus o yüzden seçtim keşke sevmeseydim) neyse edebiyat 41, matematik 15 ,kimya 11, din 66,Almanca 57 seçmeli ortak tdeb 60 girilen notlar bunlar diğer dersler de düşük gelcek diye düşünüyorum içim daralıyor notları gördükçe üzülüyorum ortaokulu memleketimde okudum ful takdirle gidiyordum başka bir şehre taşındık liseye de tasindigimiz şehirde başladım benden daha düşük olan ortaokuldaki arkadaşlarımla konuştuğum da ortaokulda teşekkür alan(Anadolu da) yine teşekkür almış benle aynı olan(Anadolu da) yine takdir almış 9 da ortaokulda düz geçen çocuk(meslekte) 10. Siniftayiz şu an diyor mat 70 edebiyat 60 diyor acaba okullara göre sınavlar değişiklik mi gosteriyor yoksa oraya gitsem orda da mı aynı olacaktım ailem sürekli baskı yapıyor ders çalış diye diye kızıyor bağırıyor çağırıyor ama benim pek umrumda olmuyor bı gaza geliyorum ilk gün 10 dk tekrar yapıyorum daha yapmıyorum bu sınavlara da son gece Max 1 saat verimli çalıştım bazılarına 10 dk benim hatam nerde bu saatten sonra toparlanabilinir mi bı teşekküru görsem babam sana 10k naparsan yap diyor hayalimde de eli ayağı düzgün sıfır bir PC toplamak var sizce ne yapmalıyım yardımcı olan ve goruslerini belirten herkese şimdiden teşekkürler saygılar