Notlarım çok düşük ne yapmalıyım

alperennN

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
843
10. Sınıfım Anadolu lisesi (bulunduğum okul bölgenin en iyi 2. Okuluymus o yüzden seçtim keşke sevmeseydim) neyse edebiyat 41, matematik 15 ,kimya 11, din 66,Almanca 57 seçmeli ortak tdeb 60 girilen notlar bunlar diğer dersler de düşük gelcek diye düşünüyorum içim daralıyor notları gördükçe üzülüyorum ortaokulu memleketimde okudum ful takdirle gidiyordum başka bir şehre taşındık liseye de tasindigimiz şehirde başladım benden daha düşük olan ortaokuldaki arkadaşlarımla konuştuğum da ortaokulda teşekkür alan(Anadolu da) yine teşekkür almış benle aynı olan(Anadolu da) yine takdir almış 9 da ortaokulda düz geçen çocuk(meslekte) 10. Siniftayiz şu an diyor mat 70 edebiyat 60 diyor acaba okullara göre sınavlar değişiklik mi gosteriyor yoksa oraya gitsem orda da mı aynı olacaktım ailem sürekli baskı yapıyor ders çalış diye diye kızıyor bağırıyor çağırıyor ama benim pek umrumda olmuyor bı gaza geliyorum ilk gün 10 dk tekrar yapıyorum daha yapmıyorum bu sınavlara da son gece Max 1 saat verimli çalıştım bazılarına 10 dk benim hatam nerde bu saatten sonra toparlanabilinir mi bı teşekküru görsem babam sana 10k naparsan yap diyor hayalimde de eli ayağı düzgün sıfır bir PC toplamak var sizce ne yapmalıyım yardımcı olan ve goruslerini belirten herkese şimdiden teşekkürler saygılar

Kanka çalıșman lazım zararın neresinden dönsen kâr.En son ihtimal de açığa geç ama önermem

Her gün 10 dakika tekrar yapmakla olmuyor. Her gün test çözmelisin.

Konuyu anlamadığım için test çözemiyorum hocam
Bende de oluyor bu dururm. YouTube'da kaliteli ders kanalları var.

Önerilerim:
- Matematik: Rehber Matematik
- Kimya: Görkem Şahin
- Coğrafya: Coğrafyanın Kodları

Tabi ki sadece videoyu izleme, sayısal derslerde hoca soruyu çözüyorken sende videoyu durdur çöz. Sözel derslerde notlar çıkar, dersi birine anlatıyormuş gibi anlat mesela.

Bende de oluyor bu dururm. YouTube'da kaliteli ders kanalları var.

Önerilerim:
- Matematik: Rehber Matematik
- Kimya: Görkem Şahin
- Coğrafya: Coğrafyanın Kodları

Tabi ki sadece videoyu izleme, sayısal derslerde hoca soruyu çözüyorken sende videoyu durdur çöz. Sözel derslerde notlar çıkar, dersi birine anlatıyormuş gibi anlat mesela.
Hocam siz lise kacsiniz notlarınız nasıl işime yarar mı bu taktikler

Hocam siz lise kacsiniz notlarınız nasıl işime yarar mı bu taktikler
10.sınıfa gidiyorum; açıklanan notlarım Kimya 73, Fizik 85, Edebiyat 92, Tarih 92, Felsefe 95, Almanca 84. Daha açıklanmayanlar var, onlardan da iyi notlar bekliyorum.

Benim çalışma stilim böyleydi. Derslere düzenli çalışırdım.

Bildiğim kanallar var

Biyoloji biosem
Rehber matematiği biliyordum
Tarih son kale tarih
Coğrafyanın kodlarını da biliyordum
Vip fizik
Kimya da kimya adası ama kimya sevmediğim için en az onu izlemisimdir
Diger derslere gerek yok oturup 100 kere okuyacaksın biseyler biliyorum ama ise koyulma yok çok hantalim çalışmadığım için de yapamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

10.sınıfa gidiyorum; açıklanan notlarım Kimya 73, Fizik 85, Edebiyat 92, Tarih 92, Felsefe 95, Almanca 84. Daha açıklanmayanlar var, onlardan da iyi notlar bekliyorum.

Benim çalışma stilim böyleydi. Derslere düzenli çalışırdım.
Deniyecegim bakalım inşallah yine yolun başında salmam şu tatil bitsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son olarak günde kaç saat çalışıyorsunuz hocam

Son düzenleme:
10. Sınıfım Anadolu lisesi (bulunduğum okul bölgenin en iyi 2. Okuluymus o yüzden seçtim keşke sevmeseydim) neyse edebiyat 41, matematik 15 ,kimya 11, din 66,Almanca 57 seçmeli ortak tdeb 60 girilen notlar bunlar diğer dersler de düşük gelcek diye düşünüyorum içim daralıyor notları gördükçe üzülüyorum ortaokulu memleketimde okudum ful takdirle gidiyordum başka bir şehre taşındık liseye de tasindigimiz şehirde başladım benden daha düşük olan ortaokuldaki arkadaşlarımla konuştuğum da ortaokulda teşekkür alan(Anadolu da) yine teşekkür almış benle aynı olan(Anadolu da) yine takdir almış 9 da ortaokulda düz geçen çocuk(meslekte) 10. Siniftayiz şu an diyor mat 70 edebiyat 60 diyor acaba okullara göre sınavlar değişiklik mi gosteriyor yoksa oraya gitsem orda da mı aynı olacaktım ailem sürekli baskı yapıyor ders çalış diye diye kızıyor bağırıyor çağırıyor ama benim pek umrumda olmuyor bı gaza geliyorum ilk gün 10 dk tekrar yapıyorum daha yapmıyorum bu sınavlara da son gece Max 1 saat verimli çalıştım bazılarına 10 dk benim hatam nerde bu saatten sonra toparlanabilinir mi bı teşekküru görsem babam sana 10k naparsan yap diyor hayalimde de eli ayağı düzgün sıfır bir PC toplamak var sizce ne yapmalıyım yardımcı olan ve goruslerini belirten herkese şimdiden teşekkürler saygılar
adamın derdine bak coğrafya 10 matematik 5 din 28 peygambermizin hayatı 41 edebiyat 25 almanca 30 ingilizce k tarih 52 ben bile takmadan lol oynuyorum rahat geçersinde belge zor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,988
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri