Maalesef bu tarz düşüncelerden dolayı mağara adamlarından farkmız kalmıyor...daha yeni aldım çok mutlu hissediyorm ama içime oturdu '' ErKeK aDaM kılLI olUr'' mezvusu aklıma takıldı.
ancak tişört giyerken falan terledigimde rahatsız oluyodum bence iyi yaptım siz ne düşünüyosunuz
Hayır mağara adamı değilsin, bakımlı olmak kişiliğine gösterdiğin saygının kanıtıdır.daha yeni aldım çok mutlu hissediyorm ama içime oturdu '' ErKeK aDaM kılLI olUr'' mezvusu aklıma takıldı.
ancak tişört giyerken falan terledigimde rahatsız oluyodum bence iyi yaptım siz ne düşünüyosunuz
Neyle aldınız? Jiletse rahatsız edebilir.daha yeni aldım çok mutlu hissediyorm ama içime oturdu '' ErKeK aDaM kılLI olUr'' mezvusu aklıma takıldı.
niyeymiş hocam :d?Dirsekten altini aldiysan sorun büyük
tüy dökücü kremle hocam. rahatsız etme gibi bi durum yok şuanNeyle aldınız? Jiletse rahatsız edebilir.
içime takıldı hocam ondan sordumçok cahilce bi soru olmuş böyle bişey çok saçma yani hayır tabikide almalısın daha sexy duruyor :d
Tam 0almazsanda olur ben makineyi 2numaraya veriyorum hem çıplak görünmüyor hemde tüylü olmasına rağmen güzel görünüyordaha yeni aldım çok mutlu hissediyorm ama içime oturdu '' ErKeK aDaM kılLI olUr'' mezvusu aklıma takıldı.