safkdlklash
80+ Bronze
Dahası
kişiye göre değişiklik gösteren bir durum
Artık madam oluyorsun!daha yeni aldım çok mutlu hissediyorm ama içime oturdu '' ErKeK aDaM kılLI olUr'' mezvusu aklıma takıldı.
ancak tişört giyerken falan terledigimde rahatsız oluyodum bence iyi yaptım siz ne düşünüyosunuz
bencede hocam katılıyorum.Ben cilt, saç ve vücut bakımına çok özen gösteririm düzenli olarak gerekli işlemleri uygularım erkek bakımlı olmalıdır bana göre
Kesinlikle öyle bende bir sürü bakım ürünü var kullanıyorum da gayet de iyi oluyorbencede hocam katılıyorum.
yüze su tutup insan içine çıkan erkek mi olur erkeklerde bakımlı olmalı
Terlemeniz anormal derecede idiyse ve bunun müsebbibinin kıllar olduğundan eminseniz almanız doğru olmuş, vücut geliştirme ile uğraşıyorsanız da alabilirsiniz. Onun haricinde önermem. Kıllar önemli. Vücut ısısını dengeliyorlar. Vücut ısımız düştüğünde dışarıdan ısıyı absorbe edip vücudumuzu ısıtıyorlar. Yazın ise vücudumuzun güneş ışığına direkt maruz kalmasını engelliyorlar.daha yeni aldım çok mutlu hissediyorm ama içime oturdu '' ErKeK aDaM kılLI olUr'' mezvusu aklıma takıldı.
ancak tişört giyerken falan terledigimde rahatsız oluyodum bence iyi yaptım siz ne düşünüyosunuz
Hayır anormal derecede degildi ama rahatsız ediciydi.Terlemeniz anormal derecede idiyse ve bunun müsebbibinin kıllar olduğundan eminseniz almanız doğru olmuş, vücut geliştirme ile uğraşıyorsanız da alabilirsiniz. Onun haricinde önermem. Kıllar önemli. Vücut ısısını dengeliyorlar. Vücut ısımız düştüğünde dışarıdan ısıyı absorbe edip vücudumuzu ısıtıyorlar. Yazın ise vücudumuzun güneş ışığına direkt maruz kalmasını engelliyorlar.