Neler Yeni

kol kıllarını almak erkeklik dışı mı?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ben cilt, saç ve vücut bakımına çok özen gösteririm düzenli olarak gerekli işlemleri uygularım erkek bakımlı olmalıdır bana göre

Emsal

80+ Silver
Bu tür sorulara en güzel cevabı
insanın kendi vicdanı verir diye düşünüyorum, eğer yaptığınızı tasdik ederse zaten hiç konuşmayacaktır yok eğer sürekli içten içe bir rahatsız oluyor tam ikna olmuyorsa orda bir yanlışlık olma ihtimali yüksek bana göre

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,703
İsim
Selim
daha yeni aldım çok mutlu hissediyorm ama içime oturdu '' ErKeK aDaM kılLI olUr'' mezvusu aklıma takıldı.
ancak tişört giyerken falan terledigimde rahatsız oluyodum bence iyi yaptım siz ne düşünüyosunuz
Artık madam oluyorsun!

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
bencede hocam katılıyorum.
yüze su tutup insan içine çıkan erkek mi olur erkeklerde bakımlı olmalı
Kesinlikle öyle bende bir sürü bakım ürünü var kullanıyorum da gayet de iyi oluyor

• Beğen
Reaksiyonlar: XxXs

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
daha yeni aldım çok mutlu hissediyorm ama içime oturdu '' ErKeK aDaM kılLI olUr'' mezvusu aklıma takıldı.
ancak tişört giyerken falan terledigimde rahatsız oluyodum bence iyi yaptım siz ne düşünüyosunuz
Terlemeniz anormal derecede idiyse ve bunun müsebbibinin kıllar olduğundan eminseniz almanız doğru olmuş, vücut geliştirme ile uğraşıyorsanız da alabilirsiniz. Onun haricinde önermem. Kıllar önemli. Vücut ısısını dengeliyorlar. Vücut ısımız düştüğünde dışarıdan ısıyı absorbe edip vücudumuzu ısıtıyorlar. Yazın ise vücudumuzun güneş ışığına direkt maruz kalmasını engelliyorlar.

XxXs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mahmut-Yılmaz
Terlemeniz anormal derecede idiyse ve bunun müsebbibinin kıllar olduğundan eminseniz almanız doğru olmuş, vücut geliştirme ile uğraşıyorsanız da alabilirsiniz. Onun haricinde önermem. Kıllar önemli. Vücut ısısını dengeliyorlar. Vücut ısımız düştüğünde dışarıdan ısıyı absorbe edip vücudumuzu ısıtıyorlar. Yazın ise vücudumuzun güneş ışığına direkt maruz kalmasını engelliyorlar.
Hayır anormal derecede degildi ama rahatsız ediciydi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
917
İsim
Talha Açıkgöz
+40 yaş değilsen saçların beyazlamadıysa al çok sexy duruyo

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,187
İsim
Hakan
Dostum tıraş bıcagını al bi ileri bi geri mis gibi oluyor, tavsiyedir.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Vücudumda hiç kıl yok. Kıllı insan bakımsız insandır.

Top Bottom