kol kıllarını almak erkeklik dışı mı?

Ben cilt, saç ve vücut bakımına çok özen gösteririm düzenli olarak gerekli işlemleri uygularım erkek bakımlı olmalıdır bana göre

Bu tür sorulara en güzel cevabı
insanın kendi vicdanı verir diye düşünüyorum, eğer yaptığınızı tasdik ederse zaten hiç konuşmayacaktır yok eğer sürekli içten içe bir rahatsız oluyor tam ikna olmuyorsa orda bir yanlışlık olma ihtimali yüksek bana göre

daha yeni aldım çok mutlu hissediyorm ama içime oturdu '' ErKeK aDaM kılLI olUr'' mezvusu aklıma takıldı.
ancak tişört giyerken falan terledigimde rahatsız oluyodum bence iyi yaptım siz ne düşünüyosunuz
Artık madam oluyorsun!

daha yeni aldım çok mutlu hissediyorm ama içime oturdu '' ErKeK aDaM kılLI olUr'' mezvusu aklıma takıldı.
ancak tişört giyerken falan terledigimde rahatsız oluyodum bence iyi yaptım siz ne düşünüyosunuz
Terlemeniz anormal derecede idiyse ve bunun müsebbibinin kıllar olduğundan eminseniz almanız doğru olmuş, vücut geliştirme ile uğraşıyorsanız da alabilirsiniz. Onun haricinde önermem. Kıllar önemli. Vücut ısısını dengeliyorlar. Vücut ısımız düştüğünde dışarıdan ısıyı absorbe edip vücudumuzu ısıtıyorlar. Yazın ise vücudumuzun güneş ışığına direkt maruz kalmasını engelliyorlar.

Terlemeniz anormal derecede idiyse ve bunun müsebbibinin kıllar olduğundan eminseniz almanız doğru olmuş, vücut geliştirme ile uğraşıyorsanız da alabilirsiniz. Onun haricinde önermem. Kıllar önemli. Vücut ısısını dengeliyorlar. Vücut ısımız düştüğünde dışarıdan ısıyı absorbe edip vücudumuzu ısıtıyorlar. Yazın ise vücudumuzun güneş ışığına direkt maruz kalmasını engelliyorlar.
Hayır anormal derecede degildi ama rahatsız ediciydi.

Dostum tıraş bıcagını al bi ileri bi geri mis gibi oluyor, tavsiyedir.

Vücudumda hiç kıl yok. Kıllı insan bakımsız insandır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,886
Üyeler
183,916
Son üye
MuhammetDAli
Geri