Arama sonuçları: *

1. VirtudeN

En Sevdiğiniz İlk 3 Rapçi

1-hayki 2-şehinşah 3-Sagopa
  2. VirtudeN

hesabıma gelen para konusu

Konu para değil komisyon vermesi umrumda değil öz abim olduğu için güveniyorum ve yaptığı üzücü
  3. VirtudeN

Gönderen kişiler atıyorum x binasında oturan x kişisi x binanın tadilat ücreti diye atıyor parayı bana Aslında bu duruma güveniyordum çünkü firmanın yaptığı bina belli paranın geldiği bina belli
  4. VirtudeN

Para helal para ama vergi vermemek için beni zor düşürmesi kendi riske atmayıp beni riske atması üzücü
  5. VirtudeN

Kendinin adina şirket olduğu için sıkıntı olduğunu söylüyor
  6. VirtudeN

İyi günler öncelikle Abimin dükkanında çalışıyorum dış cephe boya tadilat işi yapıyor binalardan gelen para benim ibanıma geliyor parayı ben dağıtıyorum Bir gün 200 250 bin geldi onun dışında ortlama 50 100 bin arası para giriyor hiç girmedigi gün de oluyor ileride sıkıntı olur dediğimde böyle...
  7. VirtudeN

HESABIMA GİREN PARA SORUN YARATIR MI?

Abimin dükkanında çalışıyorum boya tadilat işi yapıyor gelen para benim ibanıma geliyor parayı ben dağıtıyorum günlük 200 250 bin bazen 30 50 bin girdiği oluyor ileride sıkıntı olur dediğimde böyle bir şey olsa ben göz yumar mıyım diyip geçiştiriyor sigorta da yok ileride bir sıkıntı olur mu
  8. VirtudeN

Binadaki köpek hakkında

İyi günler binada beslediğim hamile bir kedi var mamasını suyunu veriyorum üst katımızda oturan köpek sahibi olan bireyler kediden rahatsız olmuşlar ve binada istemediklerini söylediler sebebi ise köpeğin kediyi kışkırtması kedinin ufak bir saldırması Kendi köpekleri gece yarıları havlayıp beni...
  9. VirtudeN

Arkadaşıma ulaşamıyorum

tam olarak nerede ikamet ettiğini biliyor musun ? 1675790090 Ben Kahramanmaraştayım yardımcı olabilirim
  10. VirtudeN

Rust drop kaç ayda bir oluyor ?

Twitch droplar satılmıyor ve takas edilmiyor
  11. VirtudeN

Rust drop kaç ayda bir oluyor ?

Belli olmuyor ayda 1 oluyor,bazen 3 ayda bir
  12. VirtudeN

Unutup tekrar oynamak/izlemek istediğiniz oyun veya dizi/film var mı?

The 100, Lost, Anne with an E Witcher 3, The walking dead, BioShock Infinite
  13. VirtudeN

2 aylık kedi sahiplendim neler yapmalıyım

Başta biraz çekingen olacaktır sonradan size alışacaktır. Aşılarının yaptırılması gerek "özellikle iç-dış parazit aşısı" onun dışında bana sorarsan barınma evini alacaksan kedinin genelde sizin aldığınız ev de değil istediği yerde yattığını bilin.
  14. VirtudeN

rize, adana ve erzurum ortadan kalkarsa türkiye iyi bir yer olur mu?

Türkiye`yi güzel bir yere getirmek için değişmesi ve gitmesi gereken o kadar şey varken neden bu üç şehri kafaya taktın ?
  15. VirtudeN

Güzel T-shirt satan site önerisi

https://www.sokakbutik.com/ buna bakabilirsin
  16. VirtudeN

Dizi repliği söyleyin.

“Bildiklerimiz bir damla, bilemediklerimiz ise okyanus…”
  17. VirtudeN

Benzin ve Motorine yine zam yine zam!

Binme arabaya eskiden araba mı vardı eskiden yol yoktu yol(!)
  18. VirtudeN

En sevdiğiniz oyun serisi

Bioshock Metro The Walking Dead Telltale Series
  19. VirtudeN

Film veya dizi önerisi var mı ?

Anne Wıth An E Daybreak %3 The 100 Vikings Dark You
  20. VirtudeN

film önerileriniz...?

Sıcak Kalpleri sevdiysen Daybreak dizisine bakabilirsin
Top Bottom